Frostpunk 2 и The Alters. Frostpunk 2 го тествах като излезе, но сега го заиграх по-сериозно с "easy" мод, че не ми се почва отначало няколко пъти, което е доста типично за тези игри. Модът е лекичък, точно колкото да върви играта без често да рестартираш. Супер е, яко се зарибих. Старата навремето я играх (не я довърших). Нещо като survival city builder, много е добра и не е брутално дълга, което е супер.
The alters е нещо като нов прочит на This war of mine - ако сте я играли - само че sci-fi и с много повече (и яка) история. Страхотна е също, нея играя на cozy режим поради същите причини - не ми се почва отначало няколко пъти докато схвана survival механиките. Без да спойлвам прекално много, екипът ти се състои от няколко версии на теб самия (клонинги), но всеки с различен характер, нужди и история.
Frostpunk 2 я бях започвал и мисля, да се върне в един момент към нея, защото изглежда яка.
Вчера въртях трети сезон кариера с Алекс Морган на Фифата и съм до кривата круша
Този месец буквално ще е "кошмарен" от нови игри, хубавата вест е, че другата седмица излизам в отпуска и ще понаваксам- нов Disciples, нов Резидънт евил, преиздават Avowed за PS5, нов Styx, излиза и много чаканата от мен Tides of Tomorrow, отделно ще трябва да се правят нови рънове на Diablo 4 и Киберпънка
Живот ли бе да го опишеш
Expedition 33
STALKER 2
Borderlands 4
Metal Gear Solid Delta
Atomfall
Hellblade 2
Indiana Jones
Silent Hill f
Dying Light The Beast
и още няколко по-малки инди ми стоят в уишлиста - например BrokenLore: UNFOLLOW ми е любопитна.
А междувременно ще излезе Прагмата и май Старфийлд (за ПС5), а по-нататък Wolverine, Marvel 1943 Rise of Hydra, Crimson Desert ... ![]()
Кое по-напред, хаха!
Експедицията е невероятна, завиждам ти, че ще я започнеш! И ми е интересно да споделиш коя ти е любимата пача от героините, при мен Луна е на пиедестала! И може би е добра идея да я врътна пак на Hard
Една приятелка адски много ми похвали DL:The Beast- каза, че е тотална размазвация! Отделно и аз се точа на Borderlands 4 от много време, играл съм всички игри от поредицата и няма как да я пропусна!
Само да сме живи и здрави!
Аз лично, нямах компютър до 2-ри клас, и интернет до 4-ти. Нито пък компютърът ми беше мощен, че да подкарва новите игри за онова време. Каквото ми запишат на дискове, това имах. Останалото време прекарвах в залите и на терминатор. Помня, че на въпросната щайга без нет, имах само Underground 2 инсталирана и прекарвах часове само в нея.
Първият ми приличен компютър, беше от 2008 нататък, вече на 11-12 години.
Доктора е прав, че в нас е проблема. Не само, че вече сме зрели и работещи хора, с по-голяма покупателна способност, но и сега изобрът е още по-голям. Като имаме достъп до реално всичко което някога сме искали да си купим, то тръпката се губи, но това идва с възрастта и развитието на човечеството и технологията.