Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
243
...
783
>
darkblue
Цитиране
03 май 2019
За Igra4 (4argi) - напълно си е заслужил отношението към него, даже му е малко
igra4
Цитиране
03 май 2019
Псе, пуцалката е същата като в TLOU, а мотора се държи супер реалистично, може би с ъпгрейди, ще стане по лесно. А като говориш за лайкчета, я погледни в тубата за. Days Gone, може би над 80 процента доволни играчи и лайкчетата са подобни на бордерландс. Иначе нищо ново под слънцето, очакван коментар от теб за играта 😉
nightwarrior
Цитиране
03 май 2019
Трейлъра с отличията от статията към момента:
61 751 показвания
4200 харесвания

80%? Браво, фактолог!

igra4
Цитиране
03 май 2019
4200 лайка на 206 дислайка, коментарите също крайно положителни и всички плюят критиката, значи ти и Псето като ви изнася сте съгласни с критиката, като не ви изнася я плюете. Псето винаги се дразни на високо оценените игри. Реалността е такава не са им кихнали пари под масата и ядоха секирата на критиците. В днешно време не ли им платиш те плюят и тва се отнася, за всички компании, всички си плащат за добри отзиви, иначе ги очаква участта на бенд студио.
nightwarrior
Цитиране
04 май 2019
Ама разбира се, за инди игрите с позитивни ревюта няма как да не са кихали. Казах ти го и преди години, ти си пристрастен кон с капаци. Не приемаш реалността дори когато те удря в лицето.
igra4
Цитиране
04 май 2019
За инди игрите си оценяват нормално, едно инди студиж няма ресурса, да плаща наляво надясно, големите като не си платят ги режат. Относно бенд студио, това е най-малкото дъщерно студио към Сони, в първите години на разработка на играта са били 50 човека и я завършват със 130,постигнатото с толкова чалко хора е уникално, за сравнение Рокстар е 4-5 хиляди и останалите също са с доста. Ти си коня с капаци, щот имаш нужда да мразиш.
igra4
Цитиране
04 май 2019
Каква е реалността, че геймърите я харесват масово, освен няколко компрометирани сайта които лепят 10ки на фортнайт и пубг
nightwarrior
Цитиране
04 май 2019
Лягай си, лошо ти е.
pseto
Цитиране
06 май 2019
Days Gone започна да се отваря за мен. Вероятно лъжливата реклама на Sony, която пак казвам е само във вреда на Bend Studio, е оказала своето влияние. Когато очакваш AAA и видиш всички дефекти на игрите със среден бюджет не си супер щастлив (особено и при положение, че Days Gone си е и на съвсем AAA цена). Все пак с дървената пуцалка горе-долу се свиква (а тя според мен е доста по-дървена от тази в The Last of Us), меле системата започна да ме кефи, а и има кървави убийства, което е винаги плюс за мен. Моторът наистина става адекватен за управление с няколко ъпгрейда. И главният герой не е изобщо толкова лош, колкото го изкарват в ревютата. В кът сцените е по-скоро никакъв, но в останалото време ме радва как постоянно си мрънка някакви неща, вместо да мълчи като мумия.

Като цяло средна, непретенциозна игра, едва ли човек ще изпусне нещо, ако не я изиграе. Но и не е помия, де.

@igra4, няма как Bend Studio да се изкара едва ли не мъничко и беззащитно такова, щом е под шапката на Sony. Понеже Sony пари има колкото щеш и инвестира здраво в гейминг в последните 5 и повече години, откакто PS4 е такъв хит. Days Gone си е игра от среден клас, както и да го говорим, и не виждам нищо чак толкова изключително, което да е постигнато от разработчиците.

nightwarrior
Цитиране
06 май 2019
Повече критики към главния герой бяха по-скоро точно за двойнствената му личности. Никакъв в кътсцените и приличен характер в геймплея. Малко шизофренично.
Freenod
Цитиране
06 май 2019
Игричката мен ме израдва доста.Има нещо наистина страно-не предлага нещо,което не сме виждали,но пък поне аз се потопих изцяло в атмосферата и чак ми е малко тъжно ,че ми останаха само 3 хорди за отстрелЕдинственото ,което малко ми досади е потарящите се странични куестове,(убий от 8 - 20 души), дървената стрелба,няма да я коментирам Главното стори също не беше много потресаващо,даже една от последните срещи с НЕРО ,успя да ме изненада,приятно.
nightwarrior
Цитиране
07 май 2019
Като примерът ми с Одисеята. Нищо не виждано, с доста повтаряем геймплей, особено на места. Но я играех като невиждал. Гилти плежър един вид.

Няма лошо всеки да харесва каквото иска. Хора много, вкусове също. На играчкин съм му на въпреки, щото мери с двоен аршин и ми обяснява, че бил обективен.

igra4
Цитиране
07 май 2019
А поне си призна, че плюеш игри заради мен😀😀😀
nightwarrior
Цитиране
07 май 2019
Не плюя игри, плюя ти мнението. Научи се да четеш, голям човек си вече!

Нищо от казаното от мен по повод играта не е невярно. Цялата ми теза е, че играта не е "божествена", а средна работа, което е така. Едва ли щях да го споменавам обаче, по същата причина поради която не съм сложил дислайк под трейлъра - играта ми е безразлична. Но идва пристрастния кон с капаци и ми слага ОБЕКТИВНА оценка 8,5 от 10.

Сега разбра ли или да опитам и по-простичко да ти го напиша?

Veluvian
Цитиране
07 май 2019
@nightwarrior , няма нужда според мен да пилееш енергия в аргументи, хората според мен са наясно кой какъв е и какво му е мнението. Не можем да променим мненията на другите. Годините минават, а хората (по - новите и по - неутралните), които се забавляват от някои тролове, просто не са ставали очевидци на грозни неща още от времето на повече активна дейност по форумите на PCM. Много обиди бяха, много грозни думи по адрес на хора, които искат да си цъкат игри на PC. Така че ако на някого му е зажаляло какъв словесен пердах ядат тук двамата стратегически люде, много им е малко. Ad hominem аргументацията с оглед личността винаги е била признак за "софизъм" - никой не се интересува от средната обективна истина, а само да смажат с обиди опонента си в полемиката. Аз бих искал игрите да са универсални и достъпни за всички (което е утопия и гигантите няма да го позволят), но някои изроди се забавляват със сегашното положение.
Иначе нека хората си харесват каквото щат и да си го съпортват независимо ексклузив ли е или не. Пределно е ясно ако Days Gone не беше ексклузив какъв хейт щеше да получи от точните тролове. Това се нарича механизирано поведение.
<
1
...
243
...
783
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.