Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
nightwarrior
Цитиране
23 април 2025
Ако просто опитваш да я минеш (разбирай без да гониш ачийвмънти и S score на мисиите), не е толкова трудна. И за разлика от соулс игрите, примерно ако те убие боса, не те връща на бонфайъра(начало на нивото), а ти лоудва битката с боса. Поне при няколкото дето ме убиха беше така. Отделно като те убият, ти дава опция да си промениш билда(оръжия, щитове), стига да си ги купил разбира се. Изкарваш ли пари, постоянно може да си променяш билда, ако видиш че нещо не работи.

Сега ако се бориш за ачийвмънти, макс скор на мисиите има специални условия и т.н., което я прави тегава.

darkblue
Цитиране
01 май 2025
The_Doctor46
Цитиране
01 май 2025
darkblue написа
Temu Cyberpunk?
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
vldir
Цитиране
01 май 2025
Някой цъка ли Oblivion?
nightwarrior
Цитиране
01 май 2025
Аз го редувам с Клер-чето.
darkblue
Цитиране
02 май 2025
The_Doctor46 написа
darkblue написа
Temu Cyberpunk?

хахаха, тему, шейн, али. Ама някой път такива доста добре изненадват като излезнат.

Rostik79
Цитиране
02 май 2025
Геймплейно повече напомня на Just Cause+GTA, отколкото на Сайбъра. Или да кажем е микс от двете, което за мен е ОК. Даже единият от разработчиците е работил по ГТА5. И графично изглежда адекватно. Не бих казал, че е баш Тему-клонинг, вкарали са някой лев. Ще я сложа в списъка за наблюдение.
Mitko6000
Цитиране
02 май 2025
Не знам дали някой помни, но преди много години бяха показали геймплей на една PS3 игра на име Eight Days. Щеше да е PS3 ексклузив, но я канселираха. Това демо ми напомня на нея малко.

Иначе, да повече бие на GTA с елементи от Just Cause. Атмосферата изобщо не е близка до Cyberpunk, според мен. Знам, защото кибера го цъкам в момента.

Rostik79
Цитиране
02 май 2025
Сега чета, че тази игра е част от по-голям проект, наречен Everywhere, на който не съм сигурен, че му схващам напълно концепцията.

The players start in the city of Utropia, where they access different experiences, such as biomes surrounding the city, different game-modes, user-generated environments called ARCs, or the game MindsEye (developed by Build A Rocket Boy). Each of these experiences can be accessed via portals in Utropia City or the EVERYWHERE Menu.
There are four game modes, known as districts: Racing District, an arcade racing game mode; Entertainment District, featuring an art gallery; Combat District, a third-person shooter mode; and The Collection, used to access and purchase user-generated content.

Т.е. ще е нещо като хъб, от който имаш достъп до разни режими на игра, или цели игри, като именно играта по-горе, другите неща може да са правени от други играчи, посредством вградения гейм-генератор и още друго съдържание.

Имам усещането обаче, че от този проект ще си остане само това заглавие Mindseye, а останалото няма да се реализира.

The_Doctor46
Цитиране
02 май 2025
На мен ми звучи като манджа с грозде.Няма да се получи нищо дори и да реализират целия проект.Игра,която не знае какво е точно.Поне така ми изглежда.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.