Нова статия. За Pre-ordering.
Бебето как ти плаче като са около теб мъртъвците и трябва да си сдържаш дъха.. Ето това е хорър атмосфера, а не да ти излезе орда зомбита или някаква друга тъпотия..
Коджима е гений! Много съм впечатлен, наистина не очаквах нещо толкова велико да ме смаже.. а още съм в самото начало на играта, представям си нататък. Двойката вече ми става задължителна, веднага след като извъртя единицата ще я взема и нея.
Играта наистина може да се стори на някои скучна, бавна и безсмислена, както някои смятат и РДР2 за такава, примерно. Обаче има толкова много детайли, скрити механики, емоционалност, философски послания и чисто WTF моменти, че за мен всяка минута геймплей ми е наслада.
Синематиците са с перфектна режисура и озвучаване, а лицевите анимации са може би сред най-добрите в игра и при това имаш Мадс Микелсен, Леа Сиду, че даше и Гилермо дел Торо.
Death Stranding е много противоречива игра, точно УНИКАЛНА И ОРИГИНАЛНА игра е това. Няма такава, няма и как да има толкова болна игра. И уж изглежда елементарна на пръв поглед- доставките на Спийди- и..като ти излязат мъртъвците и бебето като ревне.. и вече не е толкова елементарна Или да пренесеш труп на човек едни 4-5 км през пресечен терен
И се размазвам от кеф на гаврите със съвременната култура- примерно героинята на Леа се казва Fragile (Чупливо). И има герой, който се казва Die-Hardman, което си е директен ташак с Умирай трудно
ЧРД, Ростик! Да си жив и здрав и много години да ни радваш във форума с отзиви за игри
Летиане, хващай MGSV след това, ако искаш още нестандартен геймплей и много болна история на Коджима