Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
781
...
793
>
dzhiny
Цитиране
01 юли 2025
Мен грайнда не ме плаши, предвид survival-ите, които съм играл (за пример Velheim). Наясно съм, че е соулс-подобна, но тва е файн. Харесва ми, че е isometric и смесват няколко жанра. А защо въобще има грайнд в нея? Има ли сървайвъл неща или е за ъпгрейдите на gear и прочие?
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
01 юли 2025
Има и за ъпгрейдите, и за строеж на града, и тн. Аз грайнд много мразя,не съм свикнал и това винаги ме отказва.Тук може да не е колосален,но за мен и минимален грайнд не е ок.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Charcharo
Цитиране
14 юли 2025
https://www.sapphirenation.net/preordering-flawed-system

Нова статия. За Pre-ordering.

LethianDream
Цитиране
15 юли 2025
Почнах първия Death Stranding и буквално съм отвян, феноменална игра. Абсолютно задължителна за всеки фен на игрите. Озвучаване, история, свят, саундтрак, геймплей, всичко е на топ ниво. Леа Сейду е богиня? Или нещо повече..

Бебето как ти плаче като са около теб мъртъвците и трябва да си сдържаш дъха.. Ето това е хорър атмосфера, а не да ти излезе орда зомбита или някаква друга тъпотия..

Коджима е гений! Много съм впечатлен, наистина не очаквах нещо толкова велико да ме смаже.. а още съм в самото начало на играта, представям си нататък. Двойката вече ми става задължителна, веднага след като извъртя единицата ще я взема и нея.

tenga
Цитиране
15 юли 2025
Lethian, няма ли много гледане в тази игра? Аз я бях пробвал на PS4 още като излезна, поиграх 2 часа и я хвърлих на рафта. От 2 часа половината гледах филм, а другата вървях. Да и дам ли шанс отново вече на PS5 и да я натисна поне 10-12 часа?

LethianDream
Цитиране
15 юли 2025
Ами да, то това е играта- филм + ходене Но е страхотно направена, дай й втори шанс, доколкото знам, нататък става повече екшъна. Важното е да стигнеш бебето, там вече става друга работата
Rostik79
Цитиране
15 юли 2025
Казвал съм и друг път, че за мен DS е една от наистина уникланите игри от последните години сред ААА заглавията - може би няма друга с такъв нетрадиционен геймплей, история, музика и каквото се сетиш. За мен също е шедьовър и сега се сцепвам от кеф на новата част. Впрочем днес имам рожден ден (на 46 ставам, благодаря за пожеланията ) и нямам търпение да се прибера да си видя изненадата в играта (като стартираш играта, ти иска рождената дата и ако се случи да играеш в този ден и отидеш на определено мястно, има приятна изненада).

Играта наистина може да се стори на някои скучна, бавна и безсмислена, както някои смятат и РДР2 за такава, примерно. Обаче има толкова много детайли, скрити механики, емоционалност, философски послания и чисто WTF моменти, че за мен всяка минута геймплей ми е наслада.

Синематиците са с перфектна режисура и озвучаване, а лицевите анимации са може би сред най-добрите в игра и при това имаш Мадс Микелсен, Леа Сиду, че даше и Гилермо дел Торо.

LethianDream
Цитиране
15 юли 2025
Леа Сейду е невероятно любима за мен актриса, спомням си на пресконференцията й на Кан за "Синият цвят е най-топлият" как се разплака супер естествено, като я питаха какво й е коствало да изиграе тази роля. В "Дюн: Втора Част" буквално размаза като Марго Фенринг и остави назад в калта Зендая и Флорънс Пю като женски образи.

Death Stranding е много противоречива игра, точно УНИКАЛНА И ОРИГИНАЛНА игра е това. Няма такава, няма и как да има толкова болна игра. И уж изглежда елементарна на пръв поглед- доставките на Спийди- и..като ти излязат мъртъвците и бебето като ревне.. и вече не е толкова елементарна Или да пренесеш труп на човек едни 4-5 км през пресечен терен
И се размазвам от кеф на гаврите със съвременната култура- примерно героинята на Леа се казва Fragile (Чупливо). И има герой, който се казва Die-Hardman, което си е директен ташак с Умирай трудно

ЧРД, Ростик! Да си жив и здрав и много години да ни радваш във форума с отзиви за игри

The_Doctor46
Цитиране
15 юли 2025
Ай,честит рожден ден,Ростик.Още поне толкова години да се радваш на гейминга.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
logout
Цитиране
15 юли 2025
ЧРД и от мен и ти пожелавам най-вече здраве и късмет!
DS2-ката е доста по екшън ориентирана от първата, а и срещаш вече доста повече хора (нямам много време за игра напоследък, а и я карам по-бавно, но вчера се срещнах с докторката с двете десни ръце, Коджима има извратено мислене), единствено очаквах повече от случайните евенти (земетресения, бури, огнен дъжд), но и така както е за релакс е супер играта.
Вчера докато говорех по телефона, бях оставил Сам да почива на земята, като заспа дълбоко след известно време се появи Лу като ангелче да кръжи около него
Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
Charcharo
Цитиране
15 юли 2025
@Rosrik
Честит Рожден Ден !!!
lyubohar
Цитиране
15 юли 2025
Бъди здрав, Ростик!

Летиане, хващай MGSV след това, ако искаш още нестандартен геймплей и много болна история на Коджима

dzhiny
Цитиране
15 юли 2025
Жив и здрав, Ростик!
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
darkblue
Цитиране
17 юли 2025
Rostik79
Цитиране
17 юли 2025
Уж нямаше повече да пачват.
Като гледам няма нищо съществено, но все е добре дошло. Ще я поиграя пак след време. Странно, че не направиха PS5 Pro пач.
<
1
...
781
...
793
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.