Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
782
...
793
>
logout
Цитиране
17 юли 2025
Rostik79 написа
Уж нямаше повече да пачват.
Като гледам няма нищо съществено, но все е добре дошло. Ще я поиграя пак след време. Странно, че не направиха PS5 Pro пач.

Тя май си е излязла напрaво за PS5 Pro, но са нямали право да го кажат на премиерата

Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
LethianDream
Цитиране
17 юли 2025
На тоя мастърпийс единственото, което могат да поправят е да запишат с друг актьор целия войс-овър на мъжкото V.

Или директно изцяло да махнат мъжО и да играеш само с женската (което всеки нормален човек следва да прави).

Разликата е огромна, нещо като да гледаш нашите некадърници в Ефбет лигата и примерно да гледаш финал на Шампионска лига. Все едно гледаш друг спорт. Тук е все едно играеш друга игра.

Можело да изриташ Джони от колата... аз кола никога не карам в Пънка, толкова е трагично управлението й, само и единствено карам мотоциклет. Като най-важното нещо в играта е да идеш на офрендата на Джаки, за да може старицата да ти даде ключа на мотора му

Charcharo
Цитиране
19 юли 2025
Mitko6000
Цитиране
20 юли 2025
LethianDream написа
Можело да изриташ Джони от колата... аз кола никога не карам в Пънка, толкова е трагично управлението й, само и единствено карам мотоциклет. Като най-важното нещо в играта е да идеш на офрендата на Джаки, за да може старицата да ти даде ключа на мотора му

Аз явно не съм нормален, понеже си цъкам с мъжко. Летиан, гледай джойстика да не лепне докато цъкаш.

The_Doctor46
Цитиране
20 юли 2025
Аз винаги,когато може да избирам,цъкам с мъжко,щото се асоцирам с героя.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Mitko6000
Цитиране
20 юли 2025
The_Doctor46 написа
Аз винаги,когато може да избирам,цъкам с мъжко,щото се асоцирам с героя.

Именно.

LethianDream
Цитиране
21 юли 2025
Не знам как си го причинявате, специално за Киберпънка, при това трагично озвучаване на мъжкото V. Няма как да се върна към тази зловеща посредственост, след като вече съм играл с жената. И не е въпроса за лепнене или не, играта е първо лице и не виждаш цици или гъз
The_Doctor46
Цитиране
21 юли 2025
LethianDream написа
Не знам как си го причинявате, специално за Киберпънка, при това трагично озвучаване на мъжкото V. Няма как да се върна към тази зловеща посредственост, след като вече съм играл с жената. И не е въпроса за лепнене или не, играта е първо лице и не виждаш цици или гъз
Играта е абсолютно невероятна,за да има значение как ти е озвучен мъжкия персонаж.На фона на всичко осталано,това си е пренебрежимо малък проблем.Поне за мен е така.Доброто озвучаване и графиката,винаги са били на заден план.Ако геймплей,история,персонажи,свят са добре направени,озвучението и графиката не важат.Хубаво е да са на ниво естествено,но само като бонус.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
21 юли 2025
Абе малко си дразни, ако не ти "влезе" основният персонаж.
В Одисеята като играх с Алексиос ми беше терсене през цялата игра. В Atomic Heart главният герой имаше най-дърводелския диалог и беше тотален криндж да го слушаш и ми е едно от нещата, с което помня играта, която иначе ми хареса. Та има моменти, които може да развалят удоволствието. Нещо като капката катран в каца с мед.
LethianDream
Цитиране
21 юли 2025
За мен озвучението и историята е на първо място, в много, много редки случаи (като Аvowed) геймплеят и страничните мисии къртят и не обръщам внимание на сравнително кухата история.
Казвал съм го и преди, това, което прави това момиче с озвучението на женското V- тотално те вкарва в играта. Сега не си представям да се върна към мъжко V НЯКОГА.
Много е добър примера с Одисеята- там е абсолютно същото- огромна разлика между това да играеш с Алексиос и Касандра в полза на женския персонаж
Според мен студията нарочно го правят това, по този начин хората са ПРИНУДЕНИ да играят с жена, нещо, което повечето мъже (които сме основните играчи в гейминга) никога няма да сторят, ако нямат този инсентив
Mitko6000
Цитиране
22 юли 2025
LethianDream написа
За мен озвучението и историята е на първо място, в много, много редки случаи (като Аvowed) геймплеят и страничните мисии къртят и не обръщам внимание на сравнително кухата история.
Казвал съм го и преди, това, което прави това момиче с озвучението на женското V- тотално те вкарва в играта. Сега не си представям да се върна към мъжко V НЯКОГА.
Много е добър примера с Одисеята- там е абсолютно същото- огромна разлика между това да играеш с Алексиос и Касандра в полза на женския персонаж
Според мен студията нарочно го правят това, по този начин хората са ПРИНУДЕНИ да играят с жена, нещо, което повечето мъже (които сме основните играчи в гейминга) никога няма да сторят, ако нямат този инсентив

И аз преди мислех като теб..., когато бях на 12 години. Сега в момента, геймплеят ми е също толкова важен колкото и историята.

LethianDream
Цитиране
22 юли 2025
Аз на 12 години гледах само геймплея, защото грам не чатках английски. Ти явно си някакъв вундеркинд
Rostik79
Цитиране
22 юли 2025
Историята може да има много голяма роля, но като си сложа ръка на сърцето, има много игри, които съм изиграл и които много харесвам и обичам, но на които историята почти не я помня. Първият Borderlands - суперзабава, два пъти съм я изиграл - не помня даже дали имаше истинска история (мисля, че и злодей нямаше като хората). Втората беше доста по-добре с Handsome Jack, но пак самата история е празна схема. Max Payne - любима игрица - историята е генерична криминално/конспиративна история. Примери много.
Искам да кажа, че не е задължително да има оригинална и стабилна история, за да ти влезе някоя игра под кожата.

Но като си гледам сега игрите, които последните години играя, сякаш давам и аз приоритет на някаква по-запомняща се и емоционална история - нещо, което да можеш да разкажеш на събеседник както разказваш филм или книга. На приятелката ми реших да разкажа за Death Stranding, например и се усетих, че даже не знам откъде да подхвана историята и как точно да я представя - че какво е самият дед страндинг, защо Сам е с това бебе в буркан, защо хората живеят в бункери и няма животни, че и по-надълбоко като задълбаеш за всичките метафори за отчуждение и проблеми с общуването между хората и т.н...

Mitko6000
Цитиране
22 юли 2025
Чак пък толкова, не.

Английския го чатках много от ранна детска вързраст, заради Cartoon Network и много писане на преводи в училище. До 10-годишна възраст, вече го говорех свободно.

Иначе тогава, имах доста по-малко тъпрение. Като минех историята на една игра, приключвах. Геймплея не го ценях толкова, нито страничния контент.

The_Doctor46
Цитиране
22 юли 2025
Това са игри и за мен геймплея винаги е на първо място.Ако играта няма поне що годе приличен геймплей,много трудно бих я изиграл,но както каза Ростик,съм изигравал игри,чиято история не струва,но са забавни за игра.Зависи и от типа игра де.
<
1
...
782
...
793
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.