Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
783
...
792
>
lyubohar
Цитиране
22 юли 2025
Или с други думи - само на геймплей може, но само на история - не става Аз съм на същото мнение, но все пак предпочитам да има и страхотна история.
dzhiny
Цитиране
24 юли 2025

Този soulslike metroidvania пробвали ли сте го ?
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Charcharo
Цитиране
24 юли 2025

А днес хората се оплакват от FPS дропове

Rostik79
Цитиране
30 юли 2025
Очаквано Сони ще съдят TENCENT за играта Light of Motiram, която мисля обсъждахме тук, че е копие на Horizon Zero Dawn.:

https://www.ign.com/articles/sony-is-suing-tencent-over-shameless-horizon-knock-off-game-light-of-motiram

Интересното е, че според статията Тенсент са се свързали със Сони и са поискали да лицензират Хоризонта и да правят игра от франчайза и Сони са отказали, но Тенсент са си продължили с разработката без много да им пука.

The_Doctor46
Цитиране
30 юли 2025
Китайска им работа.От години копират де що може,включително копия на Мерцедес,Ауди и тн.Дано най-накрая някой да ги осъди.То тези пичове Тенсент са супер богати,така че съди,осъждай,глобявай,фалирай.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
31 юли 2025
Къде ще ги осъдят? Няма такова място дето да има тежест върху авторитарна държава като Китай, единствено китайски съд може да ги осъди, което няма да се случи Иначе това за Мерцедес и Ауди беше преди 15-20 години, вече всичко каквото може е окрадено и си имат собствена авто индустрия, много по-голяма и силна от останалите
The_Doctor46
Цитиране
31 юли 2025
Съдят ги в чужбина,но са изгубили дело в Калифорния.Ся не знам пред кой съд ги съдят.То това идиот да си,ще видиш,че е копие,при положение,че са искали два пъти разрешение от Сони.Колкото до авто индустрията,чак пък по-големи още не са.Вече са в челото,но първите места мисля са си още за не китайски компании.И до там ще стигнем обаче.Евтинджос са и това е голямо предимство.Аз лично не съм харесал една на дизайн.Качеството не мога да коментирам.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
darkblue
Цитиране
31 юли 2025
The_Doctor46 - Доста са напред да ти кажа. Официалния представител на мерцедес - Силвър Стар - взимат неща от там - от модули, части, процесори и т.н. Даже компютрите на скоростните кутии DQ200 се произвеждат вече от китай и са им офиц. завод производител.
lyubohar
Цитиране
31 юли 2025
The_Doctor46 написа
Съдят ги в чужбина,но са изгубили дело в Калифорния.Ся не знам пред кой съд ги съдят.То това идиот да си,ще видиш,че е копие,при положение,че са искали два пъти разрешение от Сони.Колкото до авто индустрията,чак пък по-големи още не са.Вече са в челото,но първите места мисля са си още за не китайски компании.И до там ще стигнем обаче.Евтинджос са и това е голямо предимство.Аз лично не съм харесал една на дизайн.Качеството не мога да коментирам.

Е, те ще ги осъдят разбира се, но това което имах предвид е - как ще им наложат санкцията от делото?

Иначе по електрически коли определено са си в челото и то с разлика. Примерно BYD са двойни на Тесла по продажби, а Тесла е двойно на следващата марка. Така че това състезание е приключило вече Аз също няма да си купя китайска кола скоро, но това няма голямо значение

The_Doctor46
Цитиране
31 юли 2025
Дарк,те произвеждат всичко,но повечето неща са си чужд патент и технология.Ние говорим за стриктно китайските неща.Аз нямам съмнение,че вече са напреднали иначе.

Любо,не знам как работят нещата в случаи като този,но ако спечелят някъде,няма ли да има забрана за продажба на въпросната игра в steam да речем.Не съм много наясно как става.

Rostik79
Цитиране
31 юли 2025
Има големи мита в ЕС за китайски електрички. Ако паднат, ще се наводним с евтини китайчета, които впрочем също чувам, че последните поколения са вече съвсем прилични автомобили.
Обаче съответно и европейските производители ще пострадат, а покрай тях много други бизнеси, затова май по-добре да си стоят високи мита. Още повече, че китайските са евтини защото имат огромни държавни субсидии и продават под себестойност.
lyubohar
Цитиране
31 юли 2025
The_Doctor46 написа
Любо,не знам как работят нещата в случаи като този,но ако спечелят някъде,няма ли да има забрана за продажба на въпросната игра в steam да речем.Не съм много наясно как става.

Да, такава забрана сигурно ще работи, аз си представях по-скоро някаква глоба. Но си прав, че така извън Китай могат да ги ударят също.
Rostik79
Цитиране
31 юли 2025
Като стана въпрос за игри-имитации, това на коя ви прилича:

morgoth_srs
Цитиране
31 юли 2025
На Cuphead.
nightwarrior
Цитиране
01 август 2025
Ти Стийм ще им забраниш, ама те винаги могат да си направят свой лънчър и ги боли фара, даже ще се изнанадам ако вече нямат нещо подобно минимум за китайския пазар, който не е малък, както видяхме покрай Wukong-a.
<
1
...
783
...
792
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.