Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
812
...
827
>
nightwarrior
Цитиране
08 март 2026
Mitko6000 написа
От друга страна, има точно 4 заглавия от които се интересувам в момента, 3 от които поддъжат само Quest 3 и 3S, така че още се чудя.

Имай предвид, че това не е съвсем вярно. Примерно Batman: Arkham Shadow официално е Quest 3/3s екслузив и не може да си го купиш дори за Quest 2, само че напълно си върви на Quest 2(трябва да го пиратстваш, ама ако това не те притеснява...). Аз го изиграх без проблеми, само кът сцените бяха с усезаемо по-нисък фпс. Единствената причина да е ексклузив е, че искат да продават 3ки . Наскоро гледах, че и Дедпуул-а също си върви на Quest 2. To не че сега има значение, понеже май навсякъде разчистиха 2ката, но по едно време я имаше на много ниски цени(вероятно докато са бутали бройки да я разкарат). Аз моята я взех за 600 лева с RE4 и след това и падна цената

3S би трябвало да ти е напълно достатъчно, особено ако имаш и читаво РС и пробваш PCVR/SteamVR щото реално тогава товара е на самото РС, очилата са един вид само монитор. Аз така играх Skyrim, Fallout 4(и двете моднати на животно ) и Metro Awakening. На РС игрите изглеждат по-добре(шокиращо знам) и имаш опцията "демо" ама това е друга тема.

Но най-важното си го отментал - пробвал си и ти е харесало, щото не всеки понася VR гейминг. На един приятел му дадох да пробва Fallout 4 и на 5тата минута каза, че не може повече щото му ставало лошо

Mitko6000
Цитиране
08 март 2026
Сега в момента 3S 128 GB е на промоция в Озон, точно за 300 евро, та затова се зачудих. Буквално, повече от това не бих дал за подобна джаджа. Дълго време мислех и за PSVR1 като някакъв най-евтин вариант, но реално не ми се занимава да търся адаптер, само за да мога да го ползвам на PS5. 2-ката пък, нито има много игри които ме интересуват (само Horizon: Call of the Mountain), нито има обратна съвместимост с предишния модел. Да не говорим, че нищо интересно не излиза за него, а е по-скъп.

До 31.03 е промото, така че силно го обмислям. Иначе, да, имам приличен гейминг лаптоп (колкото и смешно да звучи ), така че имам интерес да играя някое VR заглавие, което се усеща повече като игра, отколкото просто някакво преживяване. AC Nexus и Arkham Shadow най-много ми подбудиха интереса. Гледам, има и VR модове за заглавия като Alien: Isolation и Avatar: Frontiers of Pandora, които също имам и на PC, така че би било лудница. Най-вероятно няма да го ползвам кой знае колко, но в най-лошия случай, след като изиграя каквото ми е кеф и си начеша крастата, ще го продам.

Не знаех, че Arkham Shadow върви и на Quest 2, между другото. Гледам, че миналата година е имало включено безплатно копие към всеки 3S купен, но последно през Ноември е свършила тази промоция. Ако са останали бройки от тогава, и го взема, надали ще мога да се възползвам, ама здраве да е.

Засега ще следя да не е изчерпано и след като ми пристигне периферията, може последната седмица на Март да си го взема, че следващата след това ще взема заплата и ще закрепя положението.

Rostik79
Цитиране
09 март 2026
LethianDream написа
Аз ще си взема Хеликса със сигурност. Ако мога да играя Стийм библиотеката си на телевизора директно с контролер, без да се занимавам със свързвания, ще се изкефя максимално. Вие като сте бедняци, не си купувайте

Аз чакам да се види цената на STEAM машината. Най-вече за по-старите заглавия, които нямат портове за ПС5/6 и вървят на 30 кадъра. Мислех си да си сглобя компютър с цел точно игри до 2018-20200та, които да подкарвам поне на 1440р, но може и Стийм машинката да свърши същата работа, без суетенето по избиране на компоненти, операционни системи, драйвери, настройчици и прочее.
Иначе ПС6 смятам да си я вземам ДЕН 1, живот и здраве.

Мерси на Nightwarrior за описанието на Dragon's Dogma 2 - вклюил съм я в списъка.

bonchef
Цитиране
09 март 2026
Не е точно за игри , но.... През PS store си бях купил две игри, като за акаунта имам въведена карта с която да плащам. Една от игрите ме накара направя някакъв акаунт в Ubisoft предполагам нещо във вразка със сейфовете на играта а май и някакви други данни. Беше ми асоциирано името на PS акаунта с този запис в Ubisoft. Скоро получавам имейл, че някакво име което на мен не ми говори нищо е променено на това което ми е към PS акаунта, като аз не съм искал такава промяна. Бихте ли ми казали за какво иде реч. Имаше и разни линкове в писмото , но аз не съм отварял никой от тях защото ми изглежда странно.
LethianDream
Цитиране
09 март 2026
Някакъв опит за фишинг ми мяза..
Mitko6000
Цитиране
09 март 2026
Не съм сигурен. За всички Ubisoft игри, особено новите, ти искат Ubisoft акаунт, без значение на коя платформа си. Този Ubisoft акаунт играе ролята на хъб, където се съхраняват cloud сейвове, item-и като скинове и прогрес за мултиплейър игри като Siege и The Crew, например. Този Убисофт акаунт е отделен, но се закача за PSN акаунта ти.

Ако не си си правил Убисофт акаунт преди, можеш да го направиш и през конзолата и тогава PSN-a ти ще се закачи за него. Най-вероятно и PSN и Убисофт акаунта ти, може би делят име.

Или е фишинг, или просто си си създал Убисофт акаунт, без да си усетил, или без да знаеш, че си го направил.

lyubohar
Цитиране
09 март 2026
Rostik79 написа
без суетенето по избиране на компоненти, операционни системи, драйвери, настройчици и прочее

Е ти пък без най-сладкото
The_Doctor46
Цитиране
16 март 2026
Гледах ревю на първите 7 часа на Crismon Desert от един от играчите,на които му е изпратено копие предварително.Значи играта ще е точно това,което изглежда на пръв поглед.Мешаница от Eldern Ring,Zelda,The Witcher, Skyrim,че и Monster Hunter.Какво значи това?Имаш ясен куест,но как ще го изпълниш,трябва да откриеш сам.Малко като в ER,с тази разлика,че там нямаш и баш ясен куест.Света криел тайни ала ER.Имало 100 хиляди механики,които сам трябва да си разбереш как работят.Пуска те в играта,обяснява ти базовите неща,а после се оправяй сам.Комбат системата няма общо със соулсите,нито трудността,да успокоя хората,които не обичат този жанр.Зелда елементите се крият в това,че можело да решаваш пъзелите като експериментираш и както намериш за добре.Не е само по определен начин.Каквото измислиш и естествено работи.Самите пъзели били важна част от света,а самия свят огромен.Има три дървета с умения,но те се отключват по по-различен начин от другите RPG-та.Не е като трупаш опит.Бойната система изисквала някакви умения,но не е някаква изискваща.Събираш неща,меса,билки,рецепти и готвиш.Имало толкова много неща ,с които може да взаимодействаш,че за да говориш с някого трябва да натиснеш някаква комбинация от бутони,щото в противен случай,можело да вземеш нещо от земята/тезгяха или да направиш друга дейност вместо да започнеш разговор.Историята поне в началото била слабо застъпена и слабо презентирана, и изглежда,че няма да е игра,която разчита на силни персонажи, и стори,което за RPG,което не е соулс тип е огромен минус.Все пак човека с право отбеляза,че е твърде рано да съди за историята,защото играта е 100+ часа и не се знае дали няма да има задълбочаване.Още доста неща каза,но тези се сещам на прима виста.И какво излезе,Играчкин се кълнеше,че това щяло да е единствената добра игра тази година,а тя ползва повече механики от така омразните му ER,The Witcher и тн. Найс.

П.С. Който смята да я играе на конзола,има неприятна изненада.Не може да си сменяш схемата на копчетата,но вярвам,че това ще го пачнат.Понеже има много системи и се ползвали много бутони.На PC може да си ремапваш,а и вървяла добре.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
16 март 2026
Ако не друго, поне е интересно да видим какво ще е реално като излезе. Гледах, че има и даже някакви елементи на city-builder, гледаш реколти по ферми, береш царевица, после продаваш и такива неща...

Това за контролите си го обяснявам да е малко като РДР2 - там, поне на конзола беше доста неинтуитивно направено управлението и сигурно всеки играч поне веднъж е застрелвал по случайност някой несретник, вместо да избере опцията за диалог

tenga
Цитиране
16 март 2026
Направил съм pre-order на Crimson и съм си пуснал отпуска Четвъртък и Петък. Дано да ми я доставят Четвъртък преди обед и да се почвам, буквално чакам Четвъртък и Петък все едно чакам Коледните празници
LethianDream
Цитиране
16 март 2026
"Комбат системата няма общо със соулсите,нито трудността,да успокоя хората,които не обичат този жанр"

Спечели ме с това, автоматичен пре-ордър днес, като гледам идващия уикенд ще я пукам.

И, разбира се, че ще се играе на конзола, не съм някакъв несретник да се мъча на компютър Контролите се научават точно за половин час, независимо как са мапнати, не съм някаква претенция като Лудничаря

Взех Суича 2, да се похваля и аз, чакам го тези дни, вероятно ще разцъкам някоя Зелда или Байонета да стартирам конзолката по вода

The_Doctor46
Цитиране
16 март 2026
Играй я и на сега мега драйв ако искаш,но на мен друго ми е интересно.Ония ден ми обясняваше как си искаш жълтата боя в игрите,щото си "прост",а сега се точиш на игра,която не те държи за ръка и сам трябва да си търсиш.Има неща от ЕР,Вещера,все твои "любими" игрици.Някой би си помислил,че нещо малко раздвоение на личността имаш.

П.С. като ти дойде суча, пре-ордвай The Duskbloods ,да играем като излезе.Любимия ти жанр все пак.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
16 март 2026
Соулс ли е тоя Дъскблъд? Ако да, ще се взима

Ако е яко направен Дезърта, може и да ме спечели. Щом битките са не-соулс, имам надежда, че може и да става за нещо. Малко ме е страх за тези пъзели, че това ми е кошмар в игрите и бягам надалеч, но по-скоро сякаш са опционални, доколкото разбирам.

"Някой би си помислил,че нещо малко раздвоение на личността имаш." Ти чак сега ли го забеляза?

The_Doctor46
Цитиране
16 март 2026
Суич 2 ексклузив от FROM Software е The Duskbloods.PvP и PvE ще е обаче.Няма да е сингълплейър.Трябва ми другарче за игра.Трябва обаче да имаш онлайн абонамент.На Нинтендо поне това е на народни цени.Годишно беше нещо от сорта на 20 евра.Аз не съм взимал все още,но видях,че е бая евтино за разлика от игрите.
LethianDream
Цитиране
16 март 2026
Добре, ще цъкаме като излезе. Има ли дата на излизане? Специално заради теб ще си я взема. Тамън да ме учиш

То наистина е народна цена, буквално без пари- 20 евро на година за абонамент, чак не мога да повярвам... Сигурно няма фрий игри, щом е такава евтиния.

<
1
...
812
...
827
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.