Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
813
...
827
>
The_Doctor46
Цитиране
16 март 2026
Все още няма дата на излизане,но я обявиха за 2026.То аз първо също трябва да се уча с контролера. Имам малко практика в последните месеци със суча,та не съм толкова зле колкото бях началото на декември.Иначе за абонамента и аз се зачудих,но факт.Предполагам,че няма безплатни игри.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
16 март 2026
Има, ама стари. Имаш колекция от nes, n64, gameboy и т.н. от време на време разширяват каталога и добавят "нови" конзоли, последно сложиха май gamecube и virual boy, ама за последното ти трябва приставка.

Иначе на Пустинята гледах един как разправя, че трябвало да запали едни храсти та да се качи по кула и не взел факла, един от девовете му показал как да използва слънчево отражение от меча, че да ги запали. Не знам колко е реалистично(все пак колкото и да полиращ меча едва ли ще в като огледало/лупа), ама ме впечатлява за кви щуротии са мислили.

igra4
Цитиране
17 март 2026
Докторе, аз не харесвам комбат системата и световете в соулсовете.

Не съм твърдял, че ще е единствената добра игра за годината, а до момента.
Най- добрата игра за годината излиза 19 ноември.

igra4
Цитиране
17 март 2026
tenga написа
Направил съм pre-order на Crimson и съм си пуснал отпуска Четвъртък и Петък. Дано да ми я доставят Четвъртък преди обед и да се почвам, буквално чакам Четвъртък и Петък все едно чакам Коледните празници

Играта доколкото знам на преордър ще се отключи на 19 срещу 20 в полунощ, би трябвало ако ти и на диск да пристигне на 20 или 21

LethianDream
Цитиране
17 март 2026
Да, петък ще е старта на мазалото.
tenga
Цитиране
17 март 2026
Младежи не ме шокирайте така да си докарам някой бял косъм. В Озон пише че достваката е на 19.03, дори и да я отключат на 20 в полунощ, би трябвало да мога да я инсталирам Четвъртък и Петък сутринта с петлите да я почвам??
LethianDream
Цитиране
17 март 2026
Да, петък сутринта ще я пукаш, релакс
The_Doctor46
Цитиране
17 март 2026
Момчета,ето линк към сайта на разработчика.Там пише баш как са времената на отключване.
https://crimsondesert.pearlabyss.com/en-us/News/Notice/Detail?_boardNo=64
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
tenga
Цитиране
17 март 2026
Гледах го и аз това, но ние братята балканци пак сме последна дупка на кавала, даже изобщо ни няма на кавала. Нашата часова зона липсва изцяло, иди разбери кога ще я пуснат при нас.
The_Doctor46
Цитиране
17 март 2026
tenga написа
Гледах го и аз това, но ние братята балканци пак сме последна дупка на кавала, даже изобщо ни няма на кавала. Нашата часова зона липсва изцяло, иди разбери кога ще я пуснат при нас.
Гледаш Истанбул и си смяташ София.Тоест,те са един час напред.Вадиш го и получаваш времето на релийза в България.
tenga
Цитиране
17 март 2026
Да, прав си, ама някой трябва да помисли преди да товари
Rostik79
Цитиране
17 март 2026
Малко OFF-topic:

- интересна Trivia, която току-що научих - Турция не си сменят времето от 2016-та насам и са перманентно в зона UTC+3, докато България (и целия ЕС) го сменя, което означава, че през пролетно-летния сезон сме в една зона с Турция, но зимата сме с един час разлика. В случая играта за преордъри се отключва в 1:00 сутринта на 18.03.2026 в Истанбул, което е 0:00 часа в България. Т.е. от тази вечер в полунощ, който е с преордър, ще играе.

The_Doctor46
Цитиране
17 март 2026
Аз много се чудя дали да я взимам.Хем изглежда интересно,хем има механики,които обичам,но това,че историята не е добра малко ме отблъсква.Точно както Skyrim навремето,но там и други работи не харесах.
LethianDream
Цитиране
17 март 2026
Rostik79 написа
- интересна Trivia, която току-що научих - Турция не си сменят времето от 2016-та насам и са перманентно в зона UTC+3, докато България (и целия ЕС) го сменя, което означава, че през пролетно-летния сезон сме в една зона с Турция, но зимата сме с един час разлика. В случая играта за преордъри се отключва в 1:00 сутринта на 18.03.2026 в Истанбул, което е 0:00 часа в България. Т.е. от тази вечер в полунощ, който е с преордър, ще играе.

Не знам къде видя 18.03, ясно е написано 20.03 в 1 часа сутринта в Турция, което е полунощ на 20 март. Петък в полунощ ще може да се играе. Пре-лоуда е на 18.03, тоест свалянето на самата игра.

Rostik79
Цитиране
17 март 2026
А, да - не съм дочел до край - като съм видял PRE-..., съм, решил, че е "PRE-ORDER"
<
1
...
813
...
827
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.