Иначе на Пустинята гледах един как разправя, че трябвало да запали едни храсти та да се качи по кула и не взел факла, един от девовете му показал как да използва слънчево отражение от меча, че да ги запали. Не знам колко е реалистично(все пак колкото и да полиращ меча едва ли ще в като огледало/лупа), ама ме впечатлява за кви щуротии са мислили.
Не съм твърдял, че ще е единствената добра игра за годината, а до момента.
Най- добрата игра за годината излиза 19 ноември.
Играта доколкото знам на преордър ще се отключи на 19 срещу 20 в полунощ, би трябвало ако ти и на диск да пристигне на 20 или 21
- интересна Trivia, която току-що научих - Турция не си сменят времето от 2016-та насам и са перманентно в зона UTC+3, докато България (и целия ЕС) го сменя, което означава, че през пролетно-летния сезон сме в една зона с Турция, но зимата сме с един час разлика. В случая играта за преордъри се отключва в 1:00 сутринта на 18.03.2026 в Истанбул, което е 0:00 часа в България. Т.е. от тази вечер в полунощ, който е с преордър, ще играе.
Не знам къде видя 18.03, ясно е написано 20.03 в 1 часа сутринта в Турция, което е полунощ на 20 март. Петък в полунощ ще може да се играе. Пре-лоуда е на 18.03, тоест свалянето на самата игра.