Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
814
...
827
>
lyubohar
Цитиране
17 март 2026
Грам не ми е интересна тази игра (засега), но излезе нов Starship Troopers и изглежда голям фън.
Rostik79
Цитиране
17 март 2026
Този франчайз ме кефи как си присъства стабилно във видеоигрите. Това е май четвърта игра за последните 3-4 години. Даже една VR игра има.
Нещо чух и за нова киноверсия наскоро.
lyubohar
Цитиране
17 март 2026
Да, както и Battlestar Galactica. Сериалът отдавна го няма, но игри продължават да излизат. Сега се чака нова. Фенове има
dzhiny
Цитиране
17 март 2026
The_Doctor46 написа
Аз много се чудя дали да я взимам.Хем изглежда интересно,хем има механики,които обичам,но това,че историята не е добра малко ме отблъсква.Точно както Skyrim навремето,но там и други работи не харесах.
Aaa недей бре... Помня, че доволно я сипа преди известно време, че щяло да е някъв корейски еди къв си траш
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
17 март 2026
dzhiny написа
The_Doctor46 написа
Аз много се чудя дали да я взимам.Хем изглежда интересно,хем има механики,които обичам,но това,че историята не е добра малко ме отблъсква.Точно както Skyrim навремето,но там и други работи не харесах.
Aaa недей бре... Помня, че доволно я сипа преди известно време, че щяло да е някъв корейски еди къв си траш
Джини,нещо да не си на мешан фет или тревица? Никога не съм хранил Crismon Desert.Как ще сипвам на игра,която не съм играл?Кога е било това?Казвал съм траш за вече излезли игри,или ме бъркаш с някого.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
17 март 2026
Виж как добре ме познаваш

Имам спомен - или за нея или за Where winds meet, че имаше изказване, че ще е pay to win корейско/японско mmo или нещо от сорта. Може да бъркам и да е бил друг.

Иначе, недей лепи етикети на база някое друго изказване/коментар от някого Чисто житейски съвет.

The_Doctor46
Цитиране
17 март 2026
Нито съм коментирал Where winds meet,нито CD.Не и качества на играта,защото не съм ги играл.Лудничаря писа преди няколко поста за Where winds meet,а аз казах,че съм гледал рънъри и не са останали доволни,но не съм изказвал лично мнение.Сериозно.Нещо си се объркал здраво.И за какви етикети говориш,че нещо не разбрах?Аз ли лепя на някого?
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
17 март 2026
Аз обръщам внимание на твоите коментари, а тази игра на няколко пъти съм и обръщал внимание във форума (в рамките на година и отгоре) и ми е останало в съзнанието нещо такова. Вероятно бъркам, все тая Форума 'ич не е responsive от към функционалности да потърся квото и да било или да видя история, че и мен ме гложди кой го написа.
За етикети реших да не си ме класифицирал некъде си, откак коментирахме за Насар и морето и пролога на коментара ти сега Anyway
The_Doctor46
Цитиране
17 март 2026
Не се филмирай.Не съм си позволил да "класифицирам" ,който и да е, за не знам вече колко години по форумите.Първо на PC мания,след това тук с изключение на двама или трима човека,но те са си го заслужили.Трябва да си разбрал досега,че не определям игри като траш ако не съм ги играл лично или ако не се майтапим с някой.
igra4
Цитиране
17 март 2026
Докторе тва е тъпо изказване. Трябва ли да купя всяка игра, да я играя за да имам право на мнение да кажа че не става. Тва е все едно народа да не плюе по Бойко и Пеевски защото не ги познава лично😅
dzhiny
Цитиране
17 март 2026
Бртчед, принципно е добре човек да пробвал нещо в живота за да дава "компетентно" мнение, а тиквун и шопара, кой не ги познава? Ние и кътните зъби им знаем на тия вече...
Mitko6000
Цитиране
17 март 2026
Играчкин, ако търсиш да си обективен и да те приемат насериозно, да, поне да си пробвал една игра е минимума, че да се имаш за такъв.
The_Doctor46
Цитиране
17 март 2026
Да,за да е релевантно мнението трябва да си играл поне малко.Да не говорим,че и повече,защото някои игри стават интересни след няколко часа.Има примери.
nightwarrior
Цитиране
18 март 2026
Снощи бях много изморен и заспах във фотьойла, изглежда съм се събудил в паралелна реалност, в която съм съгласен с играча...

Не мисля, че има нужда да съм играл Concord, Highguard, тази новата Ex Voto или (усмивки от старите ленти) Alien Colonial Marines, че да видя и да оценя, че не стават. Ако бях ревюиращ игри и мнението ми оказваше влияние на потребители, може би щях да се съглася с вас, но за изброените игри горе има толкова материал, включително геймплей с часове из нета, че да трябва да ги играя, за да потвърдя това, което виждат очите ми. То аз не съм и краен в оценките си, не помня да съм наричал която и да е игра траш(възможно е, просто нямам спомен), но тези горе определено са в графата лоши игри и съм убеден в това, без да съм пипал която и да е от тях(слава богу).

Между другото, dzhiny видя ли за Denuvo, казах ти че ще съм шокиран, ако Корейска игра излезе без Denuvo, просто го пазеха за "приятна" изненада на финалната права. Дано не се отрази неприятно на тия дето си я купуваме

LethianDream
Цитиране
18 март 2026
Ex Voto не е чак толкова зле, аз я поиграх, стигнах до третия чаптър и там първия реален бос ме пори много лошо. Големият хейт за нея е заради уока, че момиче прилича на момче и е влюбено в друго момиче, което едва ли е било често срещано по време на чумата. Иначе кът сцените са много добри, там блести и фантастичната Дженифър Инглиш (Маел от Експедицията). За разлика от тъпите соулси, поне има нормална линейна история, която е най-силната част от играта. Няма много оръжия и ъпгрейди, противниците също не са особено разнообразни, семпла е някак. След няколко ъпдейта ще стане супер за цъкане, като се оправят бъговете, просто са я ръшнали.
<
1
...
814
...
827
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.