Имам спомен - или за нея или за Where winds meet, че имаше изказване, че ще е pay to win корейско/японско mmo или нещо от сорта. Може да бъркам и да е бил друг.
Иначе, недей лепи етикети на база някое друго изказване/коментар от някого
Чисто житейски съвет.
Не мисля, че има нужда да съм играл Concord, Highguard, тази новата Ex Voto или (усмивки от старите ленти) Alien Colonial Marines, че да видя и да оценя, че не стават. Ако бях ревюиращ игри и мнението ми оказваше влияние на потребители, може би щях да се съглася с вас, но за изброените игри горе има толкова материал, включително геймплей с часове из нета, че да трябва да ги играя, за да потвърдя това, което виждат очите ми. То аз не съм и краен в оценките си, не помня да съм наричал която и да е игра траш(възможно е, просто нямам спомен), но тези горе определено са в графата лоши игри и съм убеден в това, без да съм пипал която и да е от тях(слава богу).
Между другото, dzhiny видя ли за Denuvo, казах ти че ще съм шокиран, ако Корейска игра излезе без Denuvo, просто го пазеха за "приятна" изненада на финалната права. Дано не се отрази неприятно на тия дето си я купуваме ![]()