Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
nightwarrior
Цитиране
18 март 2026
Когато започваш с "не е чак толкова зле", това само по себе е показателно. Играта е с продължителност от 5-8 часа абсолютно линейна игра, да изобилства от бъгове(повечето от които си ги имаше и в демото отпреди няколко седмици) е меко казано зле. Зарежи, че историята на играта е смешна, аз ще съм ужасно изненадан, ако това не е просто някакво пране на пари - излезе информация, че подобно на Dustborn e спонсорирана и с държавна субсидия от около 750 хиляди долара.
LethianDream
Цитиране
18 март 2026
Еми, като Иво Аръков при нас- човекът има 75 фена в Спотифай, но взима 350 хиляди евро държавна субсидия за правене на "турне" в Европа.

Не знам защо топ войс актриса като Дженифър Инглиш е приела, сигурно са й кихнали добре от "субсидията".

Почнали са да ги ебават с мемета за 1348, че играта е щяла да продаде милиони, ако двете героини бяха горещи лесбийки

P.S. Дъстборн беше доста яка, аз я харесах много!

dzhiny
Цитиране
18 март 2026
nightwarrior написа
Между другото, dzhiny видя ли за Denuvo, казах ти че ще съм шокиран, ако Корейска игра излезе без Denuvo, просто го пазеха за "приятна" изненада на финалната права. Дано не се отрази неприятно на тия дето си я купуваме
Dammnn, ще чакам коментари и отзиви и евентуално ще се изръся... Въпреки, че при моя вкус и те не са гаранция, че ще ми допадне или не.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
18 март 2026
Найт,не важи за всички игри.Някои може да прецениш дали стават,други категорично не.Примери много,като последният е с Code Vein 2 при мен.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
18 март 2026
Aliens Colonial Marines за мен беше супер
Така и не разбрах целия хейт. Имаше си кусури, но преекспонирано беше.
Mitko6000
Цитиране
18 март 2026
Абсолютно не важи за всички игри. За да можеш да дадеш адекватно мнение ("Тази игра прави това и това добре, но това е зле") и да видиш проблемите на повечето заглавия, е нужно да поиграеш малко. А не както Играча например, който никога не е цъкал Соулс игра през живота си, да ака критики като "Целия жанр от Соулсове е за нърдове.", и да ти го изтъква това като аргумент. Аз също не съм фен на Соулс жанра, ама не тръгвам да коментирам и да се имам за компетентен за нещо, което не съм играл.

Или друг пример, понеже я цъкам още в момента, е AC Shadows. Повечето хейт и рев беше заради Ясуке, че бил черен самурай и че имало хомо романси и за двата героя, без да споменават, че са само опция и ако се играе на canon mode, дори никога няма да се видят. И като цяло, цялата тази помия, беше защото играта се прави от Убисофт. Ако не беше от тях, на никого нямаше да му пука толкова. Далеч от перфектна е играта, но за да могат да се видят минусите и плюсовете, трябва да се играе, не само да се преповтарят глупостите, които grifter-ите говорят.

Има и игри, които са харесвани от повечето хора, но аз не харесвам. Witcher 3 и GTA 5 са такива, както и преди съм споменавал. Разбирам защо хората ги харесват, но на мен са ми супер скучни. Но пак съм ги поиграл поне малко, че да стигна до този извод.

LethianDream
Цитиране
18 март 2026
Имам чувството, че даването на трибуна на всички да коментират свободно в нета доведе до наличието на огромно количество хейт, повечето от който е абсолютно неоправдан. Някой се беше оплакал скоро, дали не бяха пичовете зад Highguard, че играта им е буквално срината от ден първи от тълпи хейт и нарочни гадни ревюта в Стийм. Не съм я играл, а вече няма и да мога да я играя, за съжаление Но има някаква истина в това. Примерно, преди няколко дни гледам Стани Богат и едно момиче не знаеше за Пустинна буря, че Ирак напада Кувейт. И се почна с хейта във ФБ групата на предаването- тая е с купени дипломи, тъпа си, глупачка и т.н. А момичето си беше съвсем скромно и нормално. Така е и с игрите. Повечето хейт е абсолютно неоправдан в моите очи. И за сметка на това се възхваляват неиграеми за мен лайна като Елдън Ринг и Уичъра.

Иначе аз се мъча със соулс игрите от години, просто не е моето, това са игри за мазохисти, седиш, убиват те 200 пъти, научаваш наизуст движенията на противника и това е. Абсолютно нищо не ми носи като радост и щастие в играта това, най-много да ме изнерви и да си потроша контролера, както на един много дразнещ шеф в Експедицията (която не е соулс, но има соулс елементи). Заради него свалих трудността на easy. Но там поне има трудност

LethianDream
Цитиране
18 март 2026
<3

lyubohar
Цитиране
18 март 2026
LethianDream написа
Имам чувството, че даването на трибуна на всички да коментират свободно в нета доведе до наличието на огромно количество хейт

Хахаха, иронията да прочетем това от теб
dzhiny
Цитиране
18 март 2026
LethianDream написа

Тва изглежда яко и разлчично. Нещо с примеси на The Alters и японския Еконт куриер ми се вижда да е

Rostik79
Цитиране
18 март 2026
На Летиан хейта или на Играча, ако става въпрос, не ги броя аз за истниски хейт. По-скоро е като в разговор между приятели на маса, замо че във форумна обстановка.
Летиан има предвид точно тези умишлени bomb-reviews или статии в специализираните медии, например като заклеймиха Хогуортс играта, че не е достатъчно LGBT или нещо такова. Просто много лесно се активира стадният инстинкт на хората и като излезе някой по-известен глупак да каже "тази игра не става, защото не ме кефи" и всички провлачват крак след него, разбрали-недоразбрали. Същото се случи с TLOU2, която за мен е великолепна игра и се доказа като такава в крайна сметка, защото след периода на хейт-бомбинга, оценките ѝ се качиха на нива по-високи от на първата игра даже.
dzhiny
Цитиране
18 март 2026
Как може LGBT да бъде какъвто и да било критерии в гейминга, деба откачения народ...
The_Doctor46
Цитиране
18 март 2026
Абе TLoU 2 си беше отстъпление спрямо първата игра,поне според мен,но в никакъв случай не е слаба игра.Аз я играх с кеф.Много яка атмосфера и тн. но и много недомислици.И до ден днешен си спомням почти всяка сцена в TLoU,но от TLoU2 само две,три,въпреки че там бяха заложили яко на шоковите сцени.

П.С Летиан:Повечето хейт е абсолютно неоправдан в моите очи
Също Летиан:И за сметка на това се възхваляват неиграеми за мен лайна като Елдън Ринг и Уичъра. И то за две от най-добрите игри в историята на гейминга.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
18 март 2026
dzhiny написа
Как може LGBT да бъде какъвто и да било критерии в гейминга, деба откачения народ...

Човек, то има цели сайтове за LGBT ревюта на игри. Аз единственото LGBT условие, което приемам, е ако можеш да романсваш герой, да можеш и от същия пол. То това вече е стандарт, та не знам какво друго може да липсва.
Mitko6000
Цитиране
18 март 2026
The_Doctor46 написа
П.С Летиан:Повечето хейт е абсолютно неоправдан в моите очи
Също Летиан:И за сметка на това се възхваляват неиграеми за мен лайна като Елдън Ринг и Уичъра. И то за две от най-добрите игри в историята на гейминга.

Отстъпление по история, да, но не и откъм геймплей, и не защото Ели е хомо. То това се знаеше от първата игра. И въпреки това, TLOU2 е супер игра, особено откъм геймплей.

lyubohar написа
dzhiny написа

Човек, то има цели сайтове за LGBT ревюта на игри. Аз единственото LGBT условие, което приемам, е ако можеш да романсваш герой, да можеш и от същия пол. То това вече е стандарт, та не знам какво друго може да липсва.

Някой беше направил една таблица за игри в Steam с "woke" контент, които да се избягват. И там бяха едни от най-високо оценените заглавия за последните 15 години.

Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.