Не знам защо топ войс актриса като Дженифър Инглиш е приела, сигурно са й кихнали добре от "субсидията".
Почнали са да ги ебават с мемета за 1348, че играта е щяла да продаде милиони, ако двете героини бяха горещи лесбийки
P.S. Дъстборн беше доста яка, аз я харесах много!
Или друг пример, понеже я цъкам още в момента, е AC Shadows. Повечето хейт и рев беше заради Ясуке, че бил черен самурай и че имало хомо романси и за двата героя, без да споменават, че са само опция и ако се играе на canon mode, дори никога няма да се видят. И като цяло, цялата тази помия, беше защото играта се прави от Убисофт. Ако не беше от тях, на никого нямаше да му пука толкова. Далеч от перфектна е играта, но за да могат да се видят минусите и плюсовете, трябва да се играе, не само да се преповтарят глупостите, които grifter-ите говорят. ![]()
Има и игри, които са харесвани от повечето хора, но аз не харесвам. Witcher 3 и GTA 5 са такива, както и преди съм споменавал. Разбирам защо хората ги харесват, но на мен са ми супер скучни. Но пак съм ги поиграл поне малко, че да стигна до този извод. ![]()
Иначе аз се мъча със соулс игрите от години, просто не е моето, това са игри за мазохисти, седиш, убиват те 200 пъти, научаваш наизуст движенията на противника и това е. Абсолютно нищо не ми носи като радост и щастие в играта това, най-много да ме изнерви и да си потроша контролера, както на един много дразнещ шеф в Експедицията (която не е соулс, но има соулс елементи). Заради него свалих трудността на easy. Но там поне има трудност
Тва изглежда яко и разлчично. Нещо с примеси на The Alters и японския Еконт куриер ми се вижда да е ![]()
П.С Летиан:Повечето хейт е абсолютно неоправдан в моите очи
Също Летиан:И за сметка на това се възхваляват неиграеми за мен лайна като Елдън Ринг и Уичъра.
И то за две от най-добрите игри в историята на гейминга.
Отстъпление по история, да, но не и откъм геймплей, и не защото Ели е хомо. То това се знаеше от първата игра. И въпреки това, TLOU2 е супер игра, особено откъм геймплей.
Някой беше направил една таблица за игри в Steam с "woke" контент, които да се избягват. И там бяха едни от най-високо оценените заглавия за последните 15 години. ![]()