Затова казвам "повечето" хейт, това не включва хейтът, който аз лея
Това, че оригиналната Final Fantasy VII беше в тази таблица в червено ('избягвай на всяка цена') преля чашата ми. Аз и от години твърдя, че крайно левите и крайно десните са двете страни на една и съща монета - хора с еднакво сбъркани мозъци.
Все едно гледам енчатнат Mass Effect
Иначе гледам са излезли няколко ревюта на Crismon Desert и са яко полюсни.Едни разправят,че била страхотна,другите,че не струва.Утре сигурно още ще излязат.Мязала на ММО,което не е чудно предвид разработчика.
Дано тогава да е добра, щом са ветерани от BW.
A отностно Crismon Desert - миля че те самите казаха че са смятали това да е ммо, нещо като втората им игра след дезарт, но нещо станало (не се сещам какво) и решили да е сингъл. Аз също не съм я взел на преордер защото имам леки съмнения. Утре вече като излязат и не купените ревюта , ще видим за какво иде реч.
Е да, дават на определени стреемъри да играят там 1 месец по рано и почват да зарибяват хората
To e ясно че ако си голям фен и много си се зарибил ще я вземеш на преордър.
Може би е станало това, че много проекти за онлайн игри и game-as-a-service се провалиха с гръм и трясък, завличайки компаниите с колосални суми и почнаха да се усещат, че и сингъл игрите се харесват на хората, макар да носят по-малка капитализация, но е що-годе по-сигурно. Също така последният Резидент Ивъл първоначално е смятан за ММО проект да бъде.
Освен това, това студио си поддържа тяхната игра, която все още е актуална и ако пуснат нова в същата ниша, ще се канибализират сами себе си.
Играйте игрите лично, доверие никому!