Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
816
...
827
>
LethianDream
Цитиране
18 март 2026
The_Doctor46 написа
П.С Летиан:Повечето хейт е абсолютно неоправдан в моите очи
Също Летиан:И за сметка на това се възхваляват неиграеми за мен лайна като Елдън Ринг и Уичъра. И то за две от най-добрите игри в историята на гейминга.

Затова казвам "повечето" хейт, това не включва хейтът, който аз лея

morgoth_srs
Цитиране
18 март 2026
Mitko6000 написа
Някой беше направил една таблица за игри в Steam с "woke" контент, които да се избягват. И там бяха едни от най-високо оценените заглавия за последните 15 години.

Това, че оригиналната Final Fantasy VII беше в тази таблица в червено ('избягвай на всяка цена') преля чашата ми. Аз и от години твърдя, че крайно левите и крайно десните са двете страни на една и съща монета - хора с еднакво сбъркани мозъци.

darkblue
Цитиране
18 март 2026

Все едно гледам енчатнат Mass Effect

The_Doctor46
Цитиране
18 март 2026
darkblue написа
Все едно гледам енчатнат Mass Effect
Играта е правена от BioWare ветерани.Не е чудно и съм сигурен,че ще е по-добра от новия МЕ.ЕА затриха една камара добри студиа.

Иначе гледам са излезли няколко ревюта на Crismon Desert и са яко полюсни.Едни разправят,че била страхотна,другите,че не струва.Утре сигурно още ще излязат.Мязала на ММО,което не е чудно предвид разработчика.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
19 март 2026
Казах ви аз, много съмнителен ми беше целият хайп за нещо, което изглеждаше толкова generic
dzhiny
Цитиране
19 март 2026
Е добре, нали утре излиза? Все се чудя кви са тия ревюта 2-3 дни по-рано. То часова разлика ама, чак толкоз. Или са от тия, които ги спонсорират и им дават играта за стрийм и зарибявка..?
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
darkblue
Цитиране
19 март 2026
The_Doctor46 написа
Иначе гледам са излезли няколко ревюта на Crismon Desert и са яко полюсни.Едни разправят,че била страхотна,другите,че не струва.Утре сигурно още ще излязат.Мязала на ММО,което не е чудно предвид разработчика.

Дано тогава да е добра, щом са ветерани от BW.

A отностно Crismon Desert - миля че те самите казаха че са смятали това да е ммо, нещо като втората им игра след дезарт, но нещо станало (не се сещам какво) и решили да е сингъл. Аз също не съм я взел на преордер защото имам леки съмнения. Утре вече като излязат и не купените ревюта , ще видим за какво иде реч.

darkblue
Цитиране
19 март 2026
dzhiny написа
Е добре, нали утре излиза? Все се чудя кви са тия ревюта 2-3 дни по-рано. То часова разлика ама, чак толкоз. Или са от тия, които ги спонсорират и им дават играта за стрийм и зарибявка..?

Е да, дават на определени стреемъри да играят там 1 месец по рано и почват да зарибяват хората To e ясно че ако си голям фен и много си се зарибил ще я вземеш на преордър.

Rostik79
Цитиране
19 март 2026
darkblue написа
A отностно Crismon Desert - миля че те самите казаха че са смятали това да е ммо, нещо като втората им игра след дезарт, но нещо станало (не се сещам какво) и решили да е сингъл. .

Може би е станало това, че много проекти за онлайн игри и game-as-a-service се провалиха с гръм и трясък, завличайки компаниите с колосални суми и почнаха да се усещат, че и сингъл игрите се харесват на хората, макар да носят по-малка капитализация, но е що-годе по-сигурно. Също така последният Резидент Ивъл първоначално е смятан за ММО проект да бъде.
Освен това, това студио си поддържа тяхната игра, която все още е актуална и ако пуснат нова в същата ниша, ще се канибализират сами себе си.

The_Doctor46
Цитиране
19 март 2026
dzhiny написа
Всички големи медии и определени големи стриймъри получават копия от игрите седмица по-рано(понякога и по-рано) ,за да може един ден преди релийза,или на самия релийз(зависи дали разработчика е дал разрешение за ден по-рано)да излязат ревютата.Така се процедира от много години.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
19 март 2026
Но ние на тях не им вярваме, защото знаем, че се самоцензурират. Иначе ще спрат да им дават игри преди релийз и ще им умре бизнесчето
The_Doctor46
Цитиране
19 март 2026
lyubohar написа
Но ние на тях не им вярваме, защото знаем, че се самоцензурират. Иначе ще спрат да им дават игри по-рано и ще им умре бизнесчето
Аз затова чакам ревютата в стийм,или на играчи,които не са платени.Навремето гледах Angry Joe,но отдавна не съм посещавал канала му.
Rostik79
Цитиране
19 март 2026
То пък едни ревюта в Стийм. То не са и истински ревюта. Повечето са от 1-2 изречения и са в стил коментарите в Замунда - един казва "Шедьовър! Задължително да се играе", след него някой "Pulen bokluk, ne si gubete vremeto". Рядкост е някой да напише грамотно 1-2 абзаца. По-скоро общата оценка е показателна.
LethianDream
Цитиране
19 март 2026
Стийм никога не бих гледал. Там са само пишлигари и ако случайно играта не е оптимизирана добре за PC, реват като вдовица за кур. Аз не играя на PC, така че не ме вълнува грам мнението им.

Играйте игрите лично, доверие никому!

The_Doctor46
Цитиране
19 март 2026
Точно за тази игра не бих дал 69 евра без да имам поне малък ориентир.Още отначало приличаше на ММО-то им и са наблъскани всякакви механики,което рядко води до нещо добро.Най-много ме отблъсква това,че няма хубава история и персонажи.Да не говорим,че доста ревюта казат,че първите десетина часа са просто,за да те въведат в многобройните механики и чак тогава ставало по-добре положението.
<
1
...
816
...
827
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.