Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
Rostik79
Цитиране
19 март 2026
The_Doctor46 написа
Да не говорим,че доста ревюта казат,че първите десетина часа са просто,за да те въведат в многобройните механики и чак тогава ставало по-добре положението.

Което само по себе си не е задължително да е нещо лошо, стига да имаш достатъчно стимул да продължаваш, за което се изисква точно това, от което се опасяваш - че история и персонажи/диалог не са особено силни.

lyubohar
Цитиране
19 март 2026
Е, играйте лично...Все едно можем да си купим всяка игра, за да я видим лично. Освен това 2-3ч не се брои за пробване, тоест ако ще се пробва истински всичко - само това трябва да правиш по цял ден.
Rostik79
Цитиране
19 март 2026
Аз затова по списък си карам със заглавията и си ги карам наред като понякога давам шанс на нещо по-рандъм.
Сравнително рядко се случва да си взема заглавие, което да ме "излъже" и да не го играя.
dzhiny
Цитиране
19 март 2026
Е да и аз съм си мислил, че сигурно го правят за кеша. Например Каубоя даде баси суперлативите за Догмата 2 и я сравни с Elden Ring и каза, че последно е имал такова преживяване и емоция с нея. Не че съм фен на Елдъна, ама тва е мастъръпийс, оценен от маса народ, а Догмата не знам кво толко има в нея, предвид и всички негативни коментари от други хора и т.н.
Иначе и в Стийма, кво им пречи да слагат фейк позитивни коментари и да си правят бол акаунти, че да вдигат рейтинга...
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
dzhiny
Цитиране
19 март 2026
Като гледам и тоя път са го захранили нашката:
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.