Яката ра'лта
Чувам тишината на Доктора.
Това е специален поздрав за Доктора, който нахули Стaрфилд-а, без да я е играл в детайли.
P.S. Старфилд може и да има 83 според медиите,но я сега погледни оценката на играчите. ![]()
Любо, всички чакат Star Citizen, дано някоя Коледа в следващите 50 години излезе
Та, на първо четене изглежда че са се опитали да направят игра смесица между RDR2, Assasins Creed Valhalla, Witcher 3, Ghost of Tsushima, Skyrim. Играта се вижда покъртително зле. Има 3 режима: Performance в който FPS-a е 60, но графиката става като на игра от 2005-та година. Balance, който графиката бива, но FPS-а е около 40 и за финал Quality, където FPS-a според мен е около 20 и реално не можеш да разбереш нищо от графиката. Аз се мъча да играя на Balance, но този нисък FPS толкова ме натоварва докато играя, че се чудя защо изобщо се мъча.
Контролите не могат да се променят, поне за сега. С Квадрат заговаряш хората и с Квадрат скачаш. Докато се опитам да заговоря някой съм се качил на всички възможни предмети в стаята. За момента историята е доста пошла и малко ми напомня началото на Призрака от Цушима.
Силно се надявам възможно най-бързо да пуснат някакъв пач, който малко да буустне FPS-a, защото по този начин лично аз не мога да играя. И да спомена че играя на PS5 Base, спрял съм 120hz от конзолата, защото така се препоръчваше, намалил съм Blur в самата игра и все още е пълен шит.
Само не разбрах, tenga, какво имаш предвид с това, че историята е "пошла".