Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
818
...
827
>
dzhiny
Цитиране
19 март 2026
https://www.facebook.com/reel/1242237328114613
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
lyubohar
Цитиране
19 март 2026
На Polygon ревюто беше много забавно, смях се с глас на места. Но казва, че светът е голям, празен и безинтересен, това горното само го потвърждава.
dzhiny
Цитиране
20 март 2026

Яката ра'лта

Чувам тишината на Доктора.

"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
igra4
Цитиране
20 март 2026
Играта върви и се вижда ужасно на ps 5 base, имаше някакъв бъг ли нз, като заваля и се виждаше всичко размазано. Явно на обикновена петица ще е играема след година😎
The_Doctor46
Цитиране
20 март 2026
Джини,винаги се радвам ако някоя игра е добра.Радвам се,че на този пич му е харесала,но аз РПГ без хубава история "позволявам" само ако е соулс.За мен сторито в подобен тип игри е важно,а Пустинята си прилича на ММО направено като сингъл.Това много ме отблъсква,но на някое намаление ще я пробвам.Може да ми хареса.Де да знам,но засега съм пас.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
20 март 2026
В момента Старфилд има оценка 83 в Метакритик срещу 78 за Пустинята.

Това е специален поздрав за Доктора, който нахули Стaрфилд-а, без да я е играл в детайли.

The_Doctor46
Цитиране
20 март 2026
LethianDream написа
Това е специален поздрав за Доктора, който нахули Стaрфилд-а, без да я е играл в детайли.
Без да съм я играл в детайли?26 часа имам в тази игра.Специално погледнах онизи ден.Ако според теб това е повърхностно играене,не знам какво трябва да е задълбочено.Ако Пустинята е по-зле от Старфилда,значи съм хард пас.

P.S. Старфилд може и да има 83 според медиите,но я сега погледни оценката на играчите.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
20 март 2026
Не знам защо през цялото време си мислех за Star Citizen и реших, че ще излиза
Rostik79
Цитиране
20 март 2026
Пустинята ще има доста да я развиват. Да не мислите, че както е излязла и това ще е? Тепърва почват пачове за бъгове, за гличове, оптимизация по техническа част, а откъм игровия свят баланси, подобрения по интерфейс, ново съдържание - я безплатно, я в ДЛЦ-та.... След 1 година ще е друго.
JakePaulKOsConor
Цитиране
20 март 2026
тотс он дъ инвидия ди ел ес ес файв скендъл, гайс? чарчаро?
The_Doctor46
Цитиране
20 март 2026
Е ,какъв скандал е това.NVIDIA отдавна отебаха обикновения потребилтел и си бутат АИ бизнеса.Нормално,все пак 80% от печалбата им е от дата центровете.Та така.Набутали АИ и всичко изглежда като от някакво рандъм АИ генерирано видео.Абсолютна тъпотия.
LethianDream
Цитиране
20 март 2026
26 часа в Старфилд е повече от повърхностно Поне 100 часа са нужни, за да усетиш дълбочината на играта. Което ми напомня да ви се похваля, че този уикенд ще ударя 700 часа в Киберпънка

Любо, всички чакат Star Citizen, дано някоя Коледа в следващите 50 години излезе

tenga
Цитиране
20 март 2026
След няколко часа игра на Crimson Desert, мога да кажа няколко неща. Първо, мисля че приключих с пре-ордъри на игри. Това е третият път в рамките на 1 година в който си купувам игра на pre-order и оставам разочарован. Първо от това че чакам с месеци да дойде деня в който ще я получа, второ от това че хабя отпуска УЖ за да си правя кефа и трето от това че плащам повече от колкото играта ще струва след 6-12 месеца.

Та, на първо четене изглежда че са се опитали да направят игра смесица между RDR2, Assasins Creed Valhalla, Witcher 3, Ghost of Tsushima, Skyrim. Играта се вижда покъртително зле. Има 3 режима: Performance в който FPS-a е 60, но графиката става като на игра от 2005-та година. Balance, който графиката бива, но FPS-а е около 40 и за финал Quality, където FPS-a според мен е около 20 и реално не можеш да разбереш нищо от графиката. Аз се мъча да играя на Balance, но този нисък FPS толкова ме натоварва докато играя, че се чудя защо изобщо се мъча.

Контролите не могат да се променят, поне за сега. С Квадрат заговаряш хората и с Квадрат скачаш. Докато се опитам да заговоря някой съм се качил на всички възможни предмети в стаята. За момента историята е доста пошла и малко ми напомня началото на Призрака от Цушима.

Силно се надявам възможно най-бързо да пуснат някакъв пач, който малко да буустне FPS-a, защото по този начин лично аз не мога да играя. И да спомена че играя на PS5 Base, спрял съм 120hz от конзолата, защото така се препоръчваше, намалил съм Blur в самата игра и все още е пълен шит.

LethianDream
Цитиране
20 март 2026
Купи си Про и ще се оправят нещата
Rostik79
Цитиране
20 март 2026
Гледам и аз разни тестове. На БАЛАНС е 40, но само в идеалния случай на малко обекти на екран, НПЦ-та и т.н... Като обикаляш в града пада и това на около 30.
Гледах и сравнение с РДР2, понеже тя си е до днес еталон в много отношения и ... общо взето Пустинята в някои елементи е по-добра или наравно с РДР2 - стрелите са "физически" и се забиват в дърветата, конете са много добре направени, огънят и водата са по-добри, но не и снегът.
За момент почнах да се поддавам на хайпа и ми мина през ума да я вземам, но по-добре да стрелям със Старфилд, ... или Сталкер 2, ... или Метал Гиър Делта, Сайлънт Хил Ф, Експедицията 33 ... кое по напред.

Само не разбрах, tenga, какво имаш предвид с това, че историята е "пошла".

<
1
...
818
...
827
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.