Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
lyubohar
Цитиране
20 март 2026
The_Doctor46 написа
Е ,какъв скандал е това.NVIDIA отдавна отебаха обикновения потребилтел и си бутат АИ бизнеса.Нормално,все пак 80% от печалбата им е от дата центровете.Та така.Набутали АИ и всичко изглежда като от някакво рандъм АИ генерирано видео.Абсолютна тъпотия.

Слушах собственика на nVidia при Joe Rogan. Много интересно, особено за началото на компанията и колко зле са били и едва ли не случайна малка инвестиция от Sony (или Nintendo беше) ги е спасила, практически на доверие. А сега са сигурно най-скъпата технологична компания там след Apple примерно. Но то често така се случва. И после им е хрумнало да направят чип оптимизиран само за игри и останалото е история. Макар че не съм съгласен, че са първи, както пичът твърдеше. Помня много добре, че 3df бяха първи с Voodoo. Аз самият бях с Riva TNT тогава.
tenga
Цитиране
20 март 2026
Историята като казвам че е пошла, имам предвид че нищо интересно или ново, поне в старта.
Почва с меле, при което не можеш да разбереш какво се случва, защото фпс и графика са шит. Излиза ти един лошко който трябва да убиеш, а ти реално нямаш шанс. Бутва те във водата, уж умираш, но реално се съживяваш и после започва отмъщение. Реално това го виждаме редовно като начало в доста игри вече.

Забравих и да добавя, че градовете и хората в градовете като се струпат повече на едно място и започват да минават един през друг като призраци. Е стига, пускат игра с намерения за GOTY, а има бъгове и гличове които не са допустими да ги има в следствие на всички технологии които могат да използват. Или другото готино, яздиш коня пред няма нищо и след малко се появява дърво или скала. Много несериозно, да си бяха изпипали играта и така да я пускат. А между другото, и за PS5 Pro има същите коментари, не е от версията на конзолата. Най-много ме е яд, че чакам играта от 3-4 месеца, взех си отпуска два дни и накрая ти дават пълен булшит.

LethianDream
Цитиране
20 март 2026
В началото винаги е така, ръшват ги игрите, не тестват достатъчно за бъгове, за да изпълнят датата на пускане. Както Рос каза, след година-две всичко ще е идеално- като пуснат GOTY изданието с всички добавки и поправки.
The_Doctor46
Цитиране
20 март 2026
Старо ти е инфото,Любо.NVIDIA е най-голямата техно компания ,с най-голяма капитализация в света от две години.Първата мисля,която мина 1 трилион капитализация,а в момента с над 4,5 някъде.Последно като гледах,Майкрософт и Епъл се бореха за второ място.Факт е обаче,че станаха толкова големи заради обикновените потребители,а сега тотално демонстрират незаинтересованост.Не знам дали гледа CES 2026.Пълен майтап с хората.Това на шоу за потребителите,да викнеш някакъв тип от администрацията на Тръмп и през цялото време да говорите за АИ ,и как щяло да промени света,беше нагледен пример,че нас геймърите никой не ни брои за нищо.Същото направи Лиза Су шефката на АМД.На интел презентацията не я гледах,ама сигурно и те не са се напрегнали много с продукти за хората.Най-забавното е,че AMD обявиха,че там ще говорят за новото си поколение процесори за хората,а те само обявиха един допълнителен чип и то между другото.Нито цена,нито производителност,нищо.Разбирам ги хората,това е бизнес и където е печалбата,там натискат,но поне на ПОТРЕБИТЕЛСКО изложение,покажете продукти за ПОТРЕБИТЕЛИТЕ.Ако не искате,не участвайте и напускайте потребителскоя пазар,както направиха Micron ,и това е.FFS.Край на ранта.

Тенга,аз тези неща,от които се оплакваш,повечето ги знаех преди релийза.С изключение на перформанса естествено.Аз на пре-ордер взимам много рядко и то игри,които вече съм играл.Тоест първите части и са ми харесали.После гледам клипчета от новите,следя новини и решавам.Въпреки всички тези неща,пак изгорях с едно заглавие тази година.Затова,никакви пре-ордери.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
20 март 2026
Абе аз тръгнах да пиша, че е топ тек компанията, щото по спомен това си говориха в подкаста Ама нещо ми прозвуча нереално и викам дай ще плесна Епъл за всеки случай

Иначе ако се отвори пазар за потребителите някой непременно ще го заеме, не се притеснявай. 1.5 милиарда китайци това чакат

Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.