Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
Rostik79
Цитиране
23 март 2026
Чисто геймплейно ми изглежда по-скоро ОК ... сякаш. Поне отстрани гледано от ревюта и стриймове. Дори и да не е новият Сайбърпънк, пак е нещо, което бих искал да разгледам, макар и по-нататък. Светът изглежда доста детайлен, има някакви странни пъзели, за които вече чета хора да се оплакват, ча са "weird", има множество механики, които да откриваш и т.н...
На мен малко ми напомня и на Fenyx Immortal Rising, която от своя страна е почти рип-оф на Зелдите. Впрочен едно недооценено заглавие според мен.
The_Doctor46
Цитиране
23 март 2026
Както споменах в предния пост,аз лично нищо некст дженовско не виждам в графиката.Иначе другите неща са си до вкус.Аз обичам игри с отворен свят,но да има както Любо каза,добра история,персонажи и тн.Да не говорим,че куестовете изглеждат също безинтересни.Света вече може и да е добър.Пъзели,неща за откриване и чисто комбата.Общо взето сигурно е прилична игра,но едва ли ще я пробвам.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
23 март 2026
Засега пъзелите ме отказват, много ме е страх от тях.

Иначе играта изглежда огромен фън, сега гледах клипче как някакъв прави RKО (хватката на Ренди Ортън в кеча) на случаен страж на върха на една дървена стражева кула, при което цялата кула рухва

Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.