Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
820
...
827
>
Rostik79
Цитиране
23 март 2026
Чисто геймплейно ми изглежда по-скоро ОК ... сякаш. Поне отстрани гледано от ревюта и стриймове. Дори и да не е новият Сайбърпънк, пак е нещо, което бих искал да разгледам, макар и по-нататък. Светът изглежда доста детайлен, има някакви странни пъзели, за които вече чета хора да се оплакват, ча са "weird", има множество механики, които да откриваш и т.н...
На мен малко ми напомня и на Fenyx Immortal Rising, която от своя страна е почти рип-оф на Зелдите. Впрочен едно недооценено заглавие според мен.
The_Doctor46
Цитиране
23 март 2026
Както споменах в предния пост,аз лично нищо некст дженовско не виждам в графиката.Иначе другите неща са си до вкус.Аз обичам игри с отворен свят,но да има както Любо каза,добра история,персонажи и тн.Да не говорим,че куестовете изглеждат също безинтересни.Света вече може и да е добър.Пъзели,неща за откриване и чисто комбата.Общо взето сигурно е прилична игра,но едва ли ще я пробвам.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
23 март 2026
Засега пъзелите ме отказват, много ме е страх от тях.

Иначе играта изглежда огромен фън, сега гледах клипче как някакъв прави RKО (хватката на Ренди Ортън в кеча) на случаен страж на върха на една дървена стражева кула, при което цялата кула рухва

BloodDagger
Цитиране
23 март 2026
Давам и аз мнение за пустинята; навъртях няколко часа последните дни - играта определено не е за всеки. Наляти са адски много механики в нея и има доста детайли и неща за правене, но нямаш особено много помощ, дори на минимапа не ти показва пътя до дадената дестинация. Личи си вдъхновението от последните Zelda игри със стамината и някои от уменията (поне тези, които до момента съм отключил). Битките също са малко мешана скара и искат свикване, но не мисля, че са лоши като цяло. На PC с всичко изпънато на макс + OLED монитор, играта изглежда много добре и също така е добре оптимизирана спрямо визуалната си презентация. Да, разчита страшно много на DLSS и raytracing, но това малко или много става норма вече. За контролите ми направи впечатление, че лично яз я играя по-лесно с мишка и клавиатура. Пробвах първоначално с джойстик и просто не ми "кликна" добре. Като на мен ми харесва пустинята за момента, но пък и аз обичам да обикалям като теле в отворените светове
igra4
Цитиране
23 март 2026
Играта е пълно разочарование, от 1 час дето я играх, битките изобщо не се усещат мн дървено, в одисеята битките бяха в пъти по добре. Ама то кво ли очаквам от някви корейци. Те освен анимета друго могат ли, само простотии. Даже и нелепото ре реквием повече си заслужава нищо че е нелепо и е 6 часа…
The_Doctor46
Цитиране
23 март 2026
Играч,как разбра,че не става от един час игра?Не съм играл,но от това,което всеки казва,трябват едни поне 10 часа,за да влезеш наистина в механиките и да се "отвори".Сега,дали си навит да отделиш повече време си зависи от теб,ама след един час абсолютно нищо не си видял.Колкото до реквиема,нито е 6 часа,нито е нелеп.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
igra4
Цитиране
23 март 2026
Кое не е нелепо - пеещи зомбита, кадрите с резачката, тва ре ли е или аниме тъпотия. Помня навремето записвам играта демо диск от ПС Мания пускам тягостно, цял живот ще го помня въпреки че играх 2 мин. Това е позор последното.

Кримсъна е не играем на обикновена петица на какъвто и мод да се пусне. Отделно управлението на героя е тромаво и неинтуативно, и не заради контролите, ами защото е скапано.
Юбисофт са божества пред тия корейци направо, една одисея а и всеки асасин е по добър от това.
Ако го оправят по нататък може да го помъча, но на клип е едно като го играеш и комбата и всичко се усеща зле.

Mitko6000
Цитиране
23 март 2026
Не знам и дали 1 час има. По-скоро е видял, че е от корейци и го е приел като лична обида.

Иначе, Реквиема продаде 6 милиона за 1 месец. Никак не е нелеп, като гледам, без да съм го играл. Дължината, както се установи, не е по-различна от тази на други RE игри, и не е 6 часа.

Кой RE ти е 20-30 часа, да чуем?

igra4
Цитиране
23 март 2026
То знаех че е от корейци ма пак преорднъх, аз съм си виновен, въпреки че по всичко личеше че може да има измама, като криеха геймплея и кадрите за обикновената петица, накрая там се оказа играта едно размазано лагаво лайно, ама не са и само това проблемите.
Ще си залагам на студиата, поредиците които знам че са качествени.
The_Doctor46
Цитиране
23 март 2026
Имало кадри с резачка.Леон я ползва точно два пъти в играта за по минута.Виж оценката на играчите,че и медиите.Играта е с дължина 17-18 реални игрални часа и към 10-11 чисто игрово време според нейния си брояч.Всяка RE игра е в този диапазон с replay value.Ся,че не е за всеки и не всеки ще я хареса е ОК,но в никакъв случай не е нелепа.От началото на годината е една от най-добрите игри.
Mitko6000
Цитиране
23 март 2026
igra4 написа
Ще си залагам на студиата, поредиците които знам че са качествени.

Значи, ще дудукиш на Рокстар, ясно.

Rostik79
Цитиране
23 март 2026
Нещо ме съмнява, че ГТА6 ще е горе-долу като ситуацията с Пустинята в графично отношение при конзолите. То май всъщност само за конзоли излиза първоначално, нали? Рокстар със сигурност ще искат да вдигнат летвата във визията, но на сегашното поколение не знам как може да стане. Като нищо на базовата версия ще е само на 30 кадъра и без опция за пърформанс на 60 или ако има режим за 60 ще е нещо като Пустинята - размазвация, къси дистанции на изглед, скапани текстури и резолюции. Не знам какви магьосничества могат да ползват, че да изтискат конзолите повече от това. Но пък те си имат топла връзка със Сони и може да изкарат някой трик, де да знам ...
lyubohar
Цитиране
23 март 2026
Аз все още не мога да си обясня как Final Fantasy VII може да изглежда такова лайно на PS5, а Death Stranding 2 да изглежда невероятно. Като двете иглеждат горе-долу еднакво добре на PC.
LethianDream
Цитиране
23 март 2026
GTA 6 не се прави от китайци или корейци, там се наливат милиони, няма да рискуват да пуснат такъв шит, ако трябва ще я отлагат още 2 години, докато всичко е перфектно и тествано.
The_Doctor46
Цитиране
23 март 2026
LethianDream написа
GTA 6 не се прави от китайци или корейци, там се наливат милиони, няма да рискуват да пуснат такъв шит, ако трябва ще я отлагат още 2 години, докато всичко е перфектно и тествано.
С това съм абсолютно съгласен и предполагам,че ще я отложат,защото просто PS5(независимо от версията) не може да извади графика като от трйлърите на прилични кадри,че и на "неприлични".Има два варианта,или данугрейдват,което не вярвам,или я пускат на PS6.Ще видим като наближи премиерата.
<
1
...
820
...
827
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.