Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
821
...
827
>
Rostik79
Цитиране
23 март 2026
Вече е обявена за PS5 / Xbox X, че даже и за S, доколкото виждам, която е по-слаба и от базовия ПС5. Не вярвам в последния момент да се отметнат, "сори хора, купувайте нова конзола ако искате да играете". Ще е голям скандал. Пък и Сони няма да изтърват шанса да буустнат още конзоли от това поколение, които без съмнение ГТА6 ще им изкара. Дето се вика - последен напън преди следващото поколение, за което също ще изкарат нативна версия на ГТА6 и това ще е реално играта както е замислена по начало.
Mitko6000
Цитиране
23 март 2026
Ще е както GTA 5, когато излезе за PS3 и Xbox 360. Не мисля, че ще е проблем.
igra4
Цитиране
23 март 2026
Прав беше доктора дадох й шанс и почна да ми харесва и фреймрейта извън града е добър. Нз защо в града са заложили в енджина настройка да разваля графиката и фпс ли нз, но извън града и малките села и околности няма проблеми.
nightwarrior
Цитиране
23 март 2026
В града имаш повече NPC-та и процесора не смогва, затова най-вероятно динамичната резолюция се опитва да го докара до играем fps и ти размазва графиката, друг въпрос е дали успява дори и така.
vldir
Цитиране
24 март 2026
Аз премахнах 120hz и сега изглежда доста добре. По плавно се играе и някак е по ясно се вижда.На balance играя.
dzhiny
Цитиране
24 март 2026
Любо, до къде го докара с Frostpunk 2, че ми се е доиграло нещо такова?
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
lyubohar
Цитиране
24 март 2026
Минах го отдавна. Само историята де, тя е кратка. Супер беше.
Rostik79
Цитиране
26 март 2026
След като приключих Borderlands 4, две-три думи:

Общо взето солидна стрелялка, доволно пуцане както си му е реда за франчайза. Новите механики са по-скоро козметични добавки, отколкото да влияят на core-механиките - имаш доджване, което почти не ползвах (а може би трябваше, че е полезно, но все забравях - чак към края почнах повече). Куката по време на битки също рядко влизаше в употреба. Може би е трябвало да вкарат малко повече "вертикалност" в дизайна на света и нивата. За сравнение в Bioshock Infinite имаше подобна механика, но значително по-добре изпълнена. Чисто стрелянето е много добре осъществено и удовлетворяващо - като настане хаос на бойното поле - отвсякъде взривове, светкавици, огньове ... мазало. Особено с контролера, усещаш дори тактилно интензитета на битката и като елиминираш противниците.
Уменията са на място - усещат се смислени и като развиеш дървото, се усеща много добре синергията между отделните умения. Поне с героя, с който бях (Harlowe). В това отношение надгражда тройката, където някак си имаше много безсмислени умения.

Голямата ми критика е към емоционалното усещане на света - някак си ми беше безличен и скучен. Отвореният свят малко чупи формулата на тази поредица и се губи индивидуалността. От предните игри, където и да ме пуснеш на произволно място, веднага ще го разпозная и ще знам какво има да се прави. Тук се повтарят сравнително еднакви баири и местности, сякаш правени с някакъв random-generator.
NPC-тата също са твърде генерични и незапомнящи се. Злодеят даже на си направих труда да разбера за какво се бори и защо и аз се боря с него. Просто някакъв лошковец, който отвреме навреме ти говори нещо по радиото и накрая се биеш с него. Дори не го намразих - просто беше някакъв пореден бос.
BL3 я критикуваха заради тик-ток, Gen-Z лафовете и тоалетния хумор, но бих казал, че беше по-добра от четворката в това отношение - по-жива и интензивна и с по-добър хумор и диалог. Там брата и сестрата Калипсо ги намразих заради това, че взеха силите на Лилит и убиха Мая, в четворката злодеят както казах, беше тотално безличен.
Повечето странични мисии също бяха безинтересни. Имаше някоя друга по-забавна сатира - например един, дето вярваше, че светът е плосък и не вярва в гравитацията, та трябваше да му доказвам обратното. Имаше друг, който го даваше някакъв Life-coach и ми даваше упражнения за повишаване на самочувствието. Такива неща.

Превозните средства са тотално скопени в тази част. Което е странно, защото в отворен свят уж би следвало да са дори по-развити. А в действителност имаш един ховъркрафт, с два режима на стрелба и различни скинове и начини, по които изглежда и това е. Няма отделно дърво с ъпгрейди като на предната игра.

Въпреки това, пак да кажа - елементът с битките и пуцането беше як и със сигурност пак ще се върна в този свят като пуснат допълнтелно съдържание. Има потенциал. Даже ми останаха доста дейности недовършени.
Ако Borderlands 2 ми е 10/10, а тройката е 8,5/10, четвъртата част бих я сложил 7 или 7,5/10.

Впрочем - така и не успях да се свържа с други играчи за кооп. По някаква причина Matchmaking-ът не сработваше - само се въртеше кръгчето напразно.

LethianDream
Цитиране
26 март 2026
Аз тези дни ще си взимам директно мегалуксозното издание с цялото допълнително съдържание, което ще издават за четворката (има промо в PS стора) и ще кажа дали ми допада или не.

Много харесвам всичките три предишни части, това е шутърът, който ме запали реално по жанра. Винаги има много яки хумористични моменти, ето и ти си описал две мисии с плоскоземеца и Юли Тонкин, на които ще се съсипя от смях

The_Doctor46
Цитиране
26 март 2026
Рос,за куката не си прав.Не си я ползвал достатъчно.Вкарва доста динамика ако я ползваш по-често и това ,че може да замериш гадовете с различни неща също беше фън.Чисто като комбат е най-добрата игра в поредицата.За другите неща съм 100% съгласен.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
03 април 2026
https://offnews.bg/ikonomika/sadiat-kompaniata-sobstvenik-na-gejming-platformata-steam-864244.html

Според PRS, от създаването на Steam през 2003 г. досега, Valve никога не е получавала разрешение за използване на правата, управлявани от една от най-големите световни организации за колективно управление на авторските права на създатели на музика и музикални издатели.

Знам, че е доста сложна материя това с правата и постоянно се съдят, но нали за ползването на дадена музика в играта, издателят на играта има грижата за правата на каквато музика има там. Това звучи все едно двойно да им плащат.

nightwarrior
Цитиране
03 април 2026
То напоследък ако не съдиш Стийм, за какво живееш изобщо.
The_Doctor46
Цитиране
09 април 2026
Вчера погледах малко стрийм на новата игрица Samson.Рядко слаба игра.Не ги знам какво са правили от студиото,ама сигурно е на едно ниво с MindsEye.Смехотворна история,супер скучни куестове,комбата не струва.Сетинга ми хареса и дотам.Да не говорим,че е тъпкана с бъгове.На всяка крачка.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
09 април 2026
То с всяка нова игра е много зле положението с бъговете. Аз лично в повечето случаи (особено за големи и "горещи" заглавия) нямам търпение и не мога да чакам, иначе правилното нещо е играта да се купи или играе поне една година след премиерата- тогава всички проблеми са изчистени и почти няма бъгове. За MindsEye скоро четох, че вече е почти "играема"

Относно Самсон, от теб разбирам, че има такава игра изобщо, тотално ми е останала под радара, а съм огромен фен на Макс Пейн. Ревютата са 50/50, като хората се кефят на карането и битките, а хейтят за бъговете. За бъговете виж предния абзац. След година-две ще си я взема на някое намаление

The_Doctor46
Цитиране
15 април 2026
Гледам ревютата за Pragmata са излезли вече.Доста високи оценки има.Има само три,които са под 80,но дори те казват,че играта е супер и е трудно да не я препоръчаш,но била кратка,била лесна, и тн. неща.Аз така или иначе смятах да я взема,щото демото ми се стори читаво.Ще я видим в петък.
<
1
...
821
...
827
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.