Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
269
...
272
>
darkblue
Цитиране
13 февруари 2025
Гледах го още като излезе и се разочаровах, може да съм очаквал повече.
Rostik79
Цитиране
21 февруари 2025
Понеже наскоро разбрах, че ще има рибуут на DareDevil, реших да изгледам третия сезон, който нещо бях пропуснал преди и бих казал, че е стабилен екшън-трилър-крими сериал със съвсем прилични бойни сцени с предимно ръкопашен бой. Историята е готина, злодеят в лицето на Винсент Донофрио като Кингпин е много добър, останалите персонажи също са добре пипнати. Изобщо сериалът се усеща както казах повече като екшън-трилър, отколкото комиксова адаптация за супергерой. Поне третият сезон, в предните имаше малко повече комиксови елементи.
The_Doctor46
Цитиране
27 февруари 2025
Ся чета,че Джийн Хекман и жена му били намрени мъртви в дома им,а починала, и Мишел Трактенбърг на 39 само.

Джийн беше голям,един от любимите ми актьори.Повече го играеше злодей човека. R.I.P.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
27 февруари 2025
Да, и аз преди малко прочетох. И кучето им намерили с тях, мъртво. Да не са решили заедно да ходят в отвъдното? Или единият е превъртял и е приключил другите и после себе си?
Джийн Хекман в който и филм да играе, винаги има уникално присъствие и вдига филма с една оценка нагоре.
The_Doctor46
Цитиране
27 февруари 2025
Бе уж шерифа подчертал,че няма следи от насилствена смърт,та едва ли единия е превъртял.По-скоро ,ако има нещо такова де,е било някакво взаимно решение.Той човека е на 95,но жена му е доста по-млада,на 61.Във всички случаи звучи доста съмнително.Двамата,че и кучето.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
27 февруари 2025
Жалко, велик актьор, особено в "Бърз или Мъртъв" прави гигантска роля, която не знам защо ме изкефи в пъти повече от тази, с която взе Оскара за Непростимо...
Вероятно е станал инцидент като изтичане на газ, не мисля, че биха се самоубили двамата на тази преклонна възраст, а още повече да убият и кучето...
The_Doctor46
Цитиране
27 февруари 2025
Да,нещо подобно е най-вероятно.Жена му хич не е на преклонна възраст.Само на 60.Аз слаба роля не съм му гледал.Има още един оскар за Мисисипи в пламъци.Жалко,че се отказа още през 2004 заради проблеми със сърцето.
LethianDream
Цитиране
27 февруари 2025
За "Френска връзка" му е другия Оскар, само да те поправя За Мисисипи-то е само с номинация...
Rostik79
Цитиране
27 февруари 2025
Мисля точно Mississippi Burning да гледам днес по случай кончината му (има го в MAX), че така и не съм го гледал, както и много класически филми, де. Т.е. може и да съм го гледал, но на примерно 12-13 годишна възраст и нито помня, нито съм го разбрал. На такава възраст гледах и 1984, Бразилия, Доблестни мъже и други класики и ми се струваха тогава ебаси тъпните. Възрастовите ограничения за някои филми трябва да са не са само за някакво експлицитно сексуално съдържание или насилие, ами и за "гледане с разбиране". Какво ти разбира едно 12-годишно лапе, дето се напикава от кеф на разни долнопробни екшъни и фантастики на видеокасетите по това време.

За съжаление в платформите има малка част от тези холивудски класики, а смятам точно 80-те, 90-те и началото на 2000-те за златните години на Холивуд.

lyubohar
Цитиране
27 февруари 2025
Съвсем скоро гледах The Conversation на Копола и коментирахме със сестра ми колко е остарял междувременно.
Rostik79
Цитиране
04 март 2025
Имах да убия 2 часа и реших да гледам Капитан Америка Brave New World - филмът е тотал щета - като Марвел фен го казвам. Нито екшънът - екшън, нито историята - история, тотално неадекватен каст. Може би най-слабият филм от Ендгейм насам, заедно с Уаканда Форевър. Май The Marvels е още по-зле, но него не съм гледал.

3Д-то иначе беше добре пипнато. На няколко пъти залягах да не ме удари нещо

Rostik79
Цитиране
07 март 2025
Новият Daredevil Born Again почва много добре с първите два епизода. Поддържа линията повече на третия сезон от оригиналните серии и се очертава да клони към трилър-мистерия, че даже и съдебна драма, отколкото супер-геройски сериал. Притеснявах се, че след като мина под шапката на Дисни, ще стане по-лековат и детински, но си е пак 18+ с прилични сцени с насилие, използват F-думата и се разглеждат по-зрели теми.
Малко иронично (лек спойлер), сериалът започва с избирането на гангстера Уилсън Фиск за кмет на Ню Йорк - доказан престъпник, но хората го харесват защото "he gets the things done" и обещава да оправи града за нула време, макар да няма никаква компетенция по материята. Някакъв паралел с друг, също доказан престъпник, когото избраха за президент в реалния свят със същите обещания и също крайно некомпетентен дебил.

Стигнах и до пети епизод на The Agency с Майкъл Фасбендер - доста приличен шпионски сериал. Екшън почти няма, но се изгражда стабилна атмосфера на параноя и съспенс, добра кинематография, добра игра... Жалко, че "точат" епизодите по един на седмица в SkyShowtime.

LethianDream
Цитиране
10 март 2025
Пичове, гледах Анора.. Не мисля, че съм гледал толкова стойностен филм през последните 5 години. Абсолютен шедьовър! Невероятна Майки Мадисън в главната роля.
Отдавна не съм искал да пускам веднага филм след финалните надписи. Ами, сега исках и то много
Отивайте да го гледате, тия всичките Оскари, които взе тази година, са напълно заслужени!
lyubohar
Цитиране
10 март 2025
Супер беше филмът, но определено не е за всеки
LethianDream
Цитиране
10 март 2025
Да, определено човек трябва да е натрупал житейски опит (да е поне над 35-40 години) и да не превърта сцени, за да го оцени подобаващо.
Малката ми сестра, например, тотално го оплю и каза, че за нищо не става Бил скучен и предвидим
Пак казвам- АБСОЛЮТЕН ШЕДЬОВЪР! Само за едно нещо съжалявам- че не го гледах на кино!
<
1
...
269
...
272
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.