Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
lyubohar
Цитиране
18 септември 2025
Rostik79 написа
Е, това хлапетата да мъкнат тяло на човека през половината остров, който уж е хай-тек непристъпна крепост без никой да ги види беше даже направо Бени Хил-момент, хаха!

Именно, пълна пародия беше това и дори не беше особено забавно Сблъсъкът на двата отряда също беше мега смешен. Въобще с тия деца според мен са гонили малко Stranger things вайб, но почват сериозно да пресоляват манджата и особено последния епизод за мен се е получило като пародия.

Също излизането на пришълеца от гръдния кош винаги е било някакъв ужасяващ момент, но за мен го съсипаха завинаги заради цялостно комедийния аспект на сцената. Въбоще violence/gore елементите са като в евтин слашър, което не е вайбът на Alien за мен.

А командването на пришълеца какво да прави и кой да напада ми е в пълен конфликт с разбиранията как действат тези същества. В моята класация Очото е топ изродът вече, от което наистина ме побиват тръпки, което говори достатъчно колко съсипаха горкия зиноморф за една серия.

Цялата серия беше тотален криндж за мен, вероянто на Летиан ще му е единствената любима

nightwarrior
Цитиране
18 септември 2025
Не съм го гледал още, оставям си двата последни за наведнъж. Но като ви слушам звучи като да е топ 10 епизод от тв за Летиан
LethianDream
Цитиране
18 септември 2025
Тези са прокопали зловещо всички възможни дъна по това, което коментирате. То беше видно още от началото, че този сериал ще е епичен фейл. Но явно са издълбали нови "висоти". Ще се опитам да го гледам от комедийна гледна точка, за да не побеснея Радвам се, че дойдохте на моето
lyubohar
Цитиране
18 септември 2025
Не сме дошли на твоето, беше си доста добре досега. Просто този епизод за мен беше все едно прикачен от друг сериал, примерно от Fallout, където бих го оценил доста високо.

Все още имат една серия да поправят стореното

Rostik79
Цитиране
23 септември 2025
Бях чел слухове, че се готви, но вече и потвърдено и нещо като тийзър даже има - анимация във вселената на Death Stranding и бих казал, че изглежда доста яко:

Rostik79
Цитиране
26 септември 2025
Изгледах очакваното от мен Marvel Zombies (4 мини епизода, анимация) и не останах разочарован. Най-после Марвел се осмелиха да направят нещо с рейтинг 16+ години, освен Дедпуул. Има доволно количество графично насилие с разчленяване, рязане на глави, струи кръв, вадене на черва
Жалко само, че бяха избрали за протагонист един от най-безличните и скучни марвелски герои, който насила се опитват да лансират - и в играта Marvels Avengers също, така е според уоке доктрината, но въпреки всичко ме изкефи. И финалът беше доста неочакван.
Marvel Zombies е нещо като спин-оф на един от епизодите от поредицата What If..., която от своя страна също е спин-оф на киновселената, разглеждаща различни вариации на историите от филмите.

LethianDream
Цитиране
03 октомври 2025
Ходих на кино да гледам Дългата разходка. Много ми хареса, чудесна екранизация по Стивън Кинг. Единствено не ми хареса изобщо финала, който няма нищо общо с книгата и някак стоеше като някакъв издут тумор върху хубавия филм. Децата се справиха чудесно с ролите си, много добро темпо на филма, качествен, стабилен екшън-хорър, доволен съм. Стабилно 8.5/10 от мен.
Rostik79
Цитиране
13 октомври 2025
Изгледах втори сезон на Castle Rock и бих казал, че конкретно този сезон е силно подценен. Преди някоко години гледах първи сезон и беше ОК, добро беше, но не особено зарибяващо да кажем и прекалено slow-burn и скучноват и може би заради това реших да не гледам втория.
Който сезон обаче се оказа страхотен! Постоянно се развива действието, има даже и доста моменти, в които сериалът става някакъв сървайвъл-хорър. Знам, че не е писано от самия Стивън Кинг, но всичко е в негов стил. Отделно и невероятна игра на Lizzy Caplan в ролята на невротизираната и ментално увредена Ани Уилкс, която по-късно е психопатката от Мизъри (не е спойл, зашото от самото начало се знае). Да не говорим, че и Тим Робинс има много силно присъствие.

Сега чакам Welcome to Derry, който другата седмица почва по HBO. Надявам се да не някава тъпотия.

Rostik79
Цитиране
27 октомври 2025
Гледах Weapons, който беше доста обсъждан лятото като се появи на голям екран (появил се е в HBO MAX), обаче нещо не останах особено впечатлен. Има някои готини хорър-моменти, не е зле, но и не е някакъв топ за жанра.

Впрочем в България ще отвори ScreenX формат кино.

https://www.mediapool.bg/cineland-i-cj-4dplex-vavezhdat-screenx-kinoformata-v-bulgaria-news376571.html

dzhiny
Цитиране
29 октомври 2025
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Rostik79
Цитиране
29 октомври 2025
От трейлърът се създава впечатлението, че ще е по-праволинейна, приключенска история и една идея по-лековата сякаш, което ще е добре дошло от иначе доста натоварващия наратив на GoT и предисторията с хиляда персонажа и постоянна смяна на локации, сюжетни нишки, интриги.
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.