Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
279
...
287
>
LethianDream
Цитиране
06 ноември 2025
Скуид-а аз го харесвам, там не е толкова хорър, повече екшън и драма. Но и аз не съм гледал втори и трети сезон все още. Дългата разходка е супер, доста ми хареса, макар че финала е различен от този в книгата.

А тези сериали за убийци ги гледат само изморени съпруги след дълъг ден. Имах една позната с детенце, която гледаше по цял ден един канал за престъпления, няма новини, няма други неща за гледане, цял ден това

Като почнахме темата за сериалите, някой прежали ли се за новия сезон на Уичъра? Оценките са потресаващо слаби..Аз едва издържах с триста зора първия сезон, който се води едва ли не за отличен

LethianDream
Цитиране
06 ноември 2025
dzhiny написа
Тва не е само сериен убиец. Тоя имаше фетиши и влечения към майка си, която умря и я заровиха. Накрая на епизода си я изрови да си върши работа... Мани ти серийните убийци... чекни го и после кажи дали е за дечица.
PS Надявам, се тук няма непълнолетни.

Има и доста по-гнусни и гадни неща, които съм гледал, от това жив човек да чука някой труп..

dzhiny
Цитиране
06 ноември 2025
LethianDream написа
ато почнахме темата за сериалите, някой прежали ли се за новия сезон на Уичъра? Оценките са потресаващо слаби..Аз едва издържах с триста зора първия сезон, който се води едва ли не за отличен

На мен първи и втори много ми харесаха, трети беше много яко направен визуално, но нищо не вдянах от към сюжет и времева линия и го зарязах. Като гледам и четвърти е така. Аз до колкото съм чувал и книгите са много объркващо написани.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
lyubohar
Цитиране
06 ноември 2025
От вашия разговор се сетих за най-гнусния виц: Иванчо л*жел баба си и по едно време примляснал: "ммм...конска сп**ма. ето от какво е умряла дъртата".
dzhiny
Цитиране
06 ноември 2025
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
The_Doctor46
Цитиране
06 ноември 2025
LethianDream написа
Като почнахме темата за сериалите, някой прежали ли се за новия сезон на Уичъра? Оценките са потресаващо слаби..Аз едва издържах с триста зора първия сезон, който се води едва ли не за отличен
Отличен може да е само за човек,който нито е играл играта,нито е чел книгите.Аз сериали не гледам,но за Вещера се опитах да направя изключение.Само като видях каста(с изключение на Хенри),ми стана ясно какво ще е.То не е само каста де.Ти като отявлен хейтър на Сапковски,що го зяпаш?
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
07 ноември 2025
То за тва и Летиан не го е намерил за отличен, понеже е играл играта и супер много и се кефи
The_Doctor46
Цитиране
07 ноември 2025
dzhiny написа
То за тва и Летиан не го е намерил за отличен, понеже е играл играта и супер много и се кефи
Точно.

Иначе днес е N7 day(който е болен фен на Mass Effect игрите като мен знае какво е това),та Майк Гембъл(изпълнителния директор на новия Mass Effect) писа там,че работели усилено по новата част,но и ще правят сериал по вселената.Работели с Amazon.Не искам дори да си представям как ще прецакат може би най-любимата ми поредица евър.По-зле и от Андромедата ще е,бас ловя.За новата игра нямам грам надежда,че ще излезе нещо добро.Същия уок като Велинград ще е най-вероятно.Проклети да са ЕА,че затриха едно от най-добрите студия и го превърнаха в ташак.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
10 ноември 2025
Велинград като геймплей беше най-добрата Dragon Age, нищо общо с предишните фентъзи скуки.

Скоро играх Инквизицията, много, много зле геймплейно, все едно играех игра от 1995 година, бавна, тромава, спираш, мислиш- с една дума лайно.

Андромедата много ми хареса, но не съм играл трилогията (само първата част започнах, но ме отказа потресаващата квадратна графика). Новата игра ще е като Андромеда, предполагам, ориентирана повече към новите играчи в ME вселената.

Иначе, по темата, като фен на всички филми по темата (нацистки и еврейски), няма как да изпусна Нюрнберг с Рами Малек и Ръсел Кроу (който очаквам да разцепи като Гьоринг), чакам го да излезе с нетърпение на 21 ноември по нашите кина:

LethianDream
Цитиране
17 ноември 2025
Страхотна Алиша Викандер! Препоръчвам, филмът е много силен! Точно такава дистопия ми се гледаше, нищо общо с лигавите тийн измишьотини по темата!

Rostik79
Цитиране
17 ноември 2025
Трейлърът май доста разкрива и го гледах, даже без звук, че съм на работа. Викандер приема ролята уж на евентуалното дете на двойката, за да ги тества как биха се държали, така ли? И в процеса става ясно, че тези двамата изобщо няма да ги бива за родители? Отбелязвам си го за гледане.
Напоследък обаче ми се гледа някакъв по-качествен сай-фай, от които на година я има 1-2 такива заглавия, я няма. Мики 17 не беше зле, но ми се иска нещо като Life или Underwater.
Някой гледа ли The Gorge?
Някакъв мъгляв слух има, че Карпентър работел по The Thing 2, но малко не ми се вярва, а и не съм сигурен дали има нужда. Опитът показва, че като минат определена възраст, даже и култови режисьори като Ридли Скот или Копола, почват да правят тъпотии, а специално Карпентър има и бая глупави филми.
LethianDream
Цитиране
17 ноември 2025
Да, това е сюжета на Оценяването, но има много по-дълбок смисъл от простото гледане на дете и това дали те бива за родител или не. Искаше ми се малко по-дълбоко да е описан бъдещия свят, само това ми е забележката, но предполагам, че бюджетът е бил малък. И защото е малък, Елизабет Олсън и Алиша Викандер са принудени да ИГРАЯТ. И двете се справят чудесно, нито за секунда не ми бяха скучни двата часа. Имаше някои препратки към любими дистопии като Децата на хората, Дилъри на време, но така професионално направено и изпълнено, че не дразнят. Финалът също е много интересен и доста неочакван.

The Gorge беше за двамата стрелци от двете страни на един пролом, пълен с уроди, нали? Гледал съм, нищо особено, обичаен екшън, който съм забравил веднага след края на филма.

Явно тази седмица ще бухам дистопии, препоръчаха ми още няколко такива като Uglies и Turn Me On, които са май повече тийн лиготии. Вероятно и ще прегледам отново много любимия Equals с Кристен Стюърт, много беше готина там идеята за никакви докосвания

Charcharo
Цитиране
17 ноември 2025
С жената гледаме Witcher сезон 4

Психотронна атака над интелекта. Прочистваме го със Spy X Family

LethianDream
Цитиране
19 ноември 2025
Почнах IT: Welcome to Derry и съм много впечатлен след първите два епизода! Двете части на То изглеждат като детска приказка спрямо този сериал. Страхотна визия, много интересни персонажи, които се явяват предшествениците на Бевърли и компания, защото действието се развива по времето на Кубинската криза (1962 година).
Тотални любимки дотук са ми Лууни Лили, Вероника и Шарлът Много яки хорър сцени, в които нищо не е спестено и на моменти дори за отявлен хорър фен като мен са с Уау ефект..
Mitko6000
Цитиране
19 ноември 2025
Мерси, че ме подсети че е излязло.

В началото на годината гледах римейка, първа и втора част. Със сигурност, ще се гледа.

<
1
...
279
...
287
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.