А тези сериали за убийци ги гледат само изморени съпруги след дълъг ден. Имах една позната с детенце, която гледаше по цял ден един канал за престъпления, няма новини, няма други неща за гледане, цял ден това
Като почнахме темата за сериалите, някой прежали ли се за новия сезон на Уичъра? Оценките са потресаващо слаби..Аз едва издържах с триста зора първия сезон, който се води едва ли не за отличен
Има и доста по-гнусни и гадни неща, които съм гледал, от това жив човек да чука някой труп..
Иначе днес е N7 day(който е болен фен на Mass Effect игрите като мен знае какво е това),та Майк Гембъл(изпълнителния директор на новия Mass Effect) писа там,че работели усилено по новата част,но и ще правят сериал по вселената.Работели с Amazon.Не искам дори да си представям как ще прецакат може би най-любимата ми поредица евър.По-зле и от Андромедата ще е,бас ловя.За новата игра нямам грам надежда,че ще излезе нещо добро.Същия уок като Велинград ще е най-вероятно.Проклети да са ЕА,че затриха едно от най-добрите студия и го превърнаха в ташак. ![]()
Скоро играх Инквизицията, много, много зле геймплейно, все едно играех игра от 1995 година, бавна, тромава, спираш, мислиш- с една дума лайно.
Андромедата много ми хареса, но не съм играл трилогията (само първата част започнах, но ме отказа потресаващата квадратна графика). Новата игра ще е като Андромеда, предполагам, ориентирана повече към новите играчи в ME вселената.
Иначе, по темата, като фен на всички филми по темата (нацистки и еврейски), няма как да изпусна Нюрнберг с Рами Малек и Ръсел Кроу (който очаквам да разцепи като Гьоринг), чакам го да излезе с нетърпение на 21 ноември по нашите кина:
The Gorge беше за двамата стрелци от двете страни на един пролом, пълен с уроди, нали? Гледал съм, нищо особено, обичаен екшън, който съм забравил веднага след края на филма.
Явно тази седмица ще бухам дистопии, препоръчаха ми още няколко такива като Uglies и Turn Me On, които са май повече тийн лиготии. Вероятно и ще прегледам отново много любимия Equals с Кристен Стюърт, много беше готина там идеята за никакви докосвания
Психотронна атака над интелекта. Прочистваме го със Spy X Family
В началото на годината гледах римейка, първа и втора част. Със сигурност, ще се гледа.