Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
297
...
302
>
LethianDream
Цитиране
28 юли 2026
bojosan написа
Аз тая Ан Хатауей съм я запомнил само когато ония двама латиноси я кормиха на караминьол, щото се правеше на много отворена, беше яка сцена, кучката си го намери.

Кой филм е това?

bojosan
Цитиране
28 юли 2026
LethianDream написа
Кой филм е това?
Беше някаква богаташка и с една нейна приятелка пак баровка се набутаха в лапите на некакви латиногангстери, ама доброволно. И тоя дето я заби, докато я клатеше се беше договорил с още един негов авер и оня влезна и стана сандвич, а тая по средата като шунка 😁, нещо не и беше кеф ама го отнесе. Филма не си го спомням щото не помня имена на филми. А вече и на хора не помня имена 😁
LethianDream
Цитиране
28 юли 2026
Този ли?

https://www.imdb.com/title/tt1298644/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_the%20hus

bojosan
Цитиране
28 юли 2026
LethianDream написа
https://www.imdb.com/title/tt1298644/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_the%20hus
не е, там беше бая по млада
bojosan
Цитиране
28 юли 2026
Te тоя беше филма -
lyubohar
Цитиране
28 юли 2026
LethianDream написа
Не знам, прекрасна е Зендайката

Подкрепям. Не е нещо велико като актриса, но е много яка като жена и камерата я обича.
Хем ме дразни колко я лансират без да е нещо топ като талант, хем доста ми харесва да я гледам
The_Doctor46
Цитиране
28 юли 2026
Понеже е яка като жена,дай да се парвим,че става за актриса.Simping яко.Айде по-сериозно.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
29 юли 2026
Не е чак толкова зле, гледал съм я и във филми различни от "sci-fi/fantasy adventure" и не е баш да има само една физиономия. Примерно в Challengers. Брад Пит да не е бил много добър актьор в началото, в Телма и Луиз гледали ли сте го? Но задобря адски много с времето.
Rostik79
Цитиране
29 юли 2026
Аз за ЗаДная постоянно се "карам"с една колежка, която много ѝ се кефи и все обяснява колко е красива и талантлива. Аз честно казано недоумявам. Виждам жена с кръгло лице, широки бузи, ниско чело, малки очички събрани към носа, сплеснат нос. Прилича ми на рандъм мома от маалата. За актьорски талант - за мен е малко над нулата.

ето сравнение с жена, която смятам, за реално красива (не знам дали ще се отвори линка):

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQeYoQtsiiyhGh2Z--SqesVmBEn_EwIpR5YkhOujekzHA&s

The_Doctor46
Цитиране
29 юли 2026
Дадарио и аз я намирам за красива.Нямам кой знае какви наблюдения над играта й обаче.

Любо,той в Телма и Луиз има там дестина минути време,а и ролята му беше такава,че няма кой знае какво да покаже.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
29 юли 2026
Ами и двете са красиви. Иначе и аз мога да намеря някаква снимка на Дадарио, хваната докато чака на опашка за зеле и без да знае, че я снимат. Ще стане същото меме
Rostik79
Цитиране
29 юли 2026
Като стана въпрос за Брад Пит, ето го в култовата сапунка ДАЛАС

LethianDream
Цитиране
29 юли 2026
Ако Зендая е дръвче, Дадарио е гора от секвои в актьорската игра- абсолютното дъно.

"По-известните ѝ роли са на Анабет Чейс във филмовата поредица за Пърси Джаксън, Блейк Гейнс в Сан Андреас и Съмър Куин в Спасители на плажа." Сега ли да се смея или след малко

Така че всеки един ден ще избера Зендая за актриса, а Дадарио за ебане

lyubohar
Цитиране
29 юли 2026
То ако трябваше да е топ млада актриса по талант и актьорски качества, трябваше да е примерно Saoirse Ronan, Florence Pug или Elle Fanning. Някоя от тази групичка. Elle Fanning е страхотна за мен, вече в няколко филма я гледам и винаги е wow!
LethianDream
Цитиране
29 юли 2026
Флорънс Пю я обожавам! Много ме кефи като актриса Още от Мидсомар ми е тотална любимка!

Като принцеса Ирулан беше супер във втория Дюн, макар че беше за много малко в края. В Опенхаймер ми се върти, че играеше някаква млада комунистка, може и да бъркам..

В Мидсомар обаче е невероятна! Направи убийствена роля и буквално изнесе целия филм..

Ел Фанинг не мога да се сетя къде играе, я да разгледам в имдб... Оле майко, Неоновия демон! Прекрасна актриса и тя! Последният Хищник още не съм го гледал...

<
1
...
297
...
302
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.