hategame logo
Новият Kinect в продажба за Windows след седмица
пуснато на 07 юли 2014 от pseto
kinect 22
Известно време след дебюта на оригиналния Kinect за Xbox360, Microsoft предложи и версия за Windows на своето устройство. Която всъщност беше приета доста положително, въпреки че не намери приложение в гейминга. Напротив, Kinect беше използван за други неща – конференции, контрол на софтуер с жестове и други.

След представянето на Xbox One и новата подобрена версия на камерката беше изцяло въпрос на време да видим и Windows версия на устройството. Това ще се случи след малко повече от седмица на 15 юли. Именно тогава в продажба ще видим новия и подобрен Kinect за персонални компютри.

Цената е 200 долара, като това ви осигурява куп плюсове. Те включват много по-добро разпознаване на движенията ви, по-качествен микрофон и др. Сред специалните екстри на новия Kinect е възможността да ви „вижда“ дори и при почти никаква светлина.

Можем да предположим, че сензорната камерка ще намери приложение в доста сфери с оглед на възможностите си. Едва ли сред тях обаче ще е геймингът – макар и Kinect да има някои впечатляващи функционалности, то засега трудно можем да кажем, че са налични качествени заглавия за устройството.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл