hategame logo
Няма планове за HD версии на The Witcher 1 и 2
пуснато на 09 март 2015 от pseto
the witcher 2 9

Студиото CD Projekt Red няма планове за HD версии на първите две The Witcher игри. Това става ясно от официално изявление, направено през уикенда на изложението PAX East. Редно е да се отбележи, че не говорим за директен отказ. И все пак, едва ли ще видим тези две заглавия в разхубавен вариант.

Което е доста жалко, поне ако говорим за оригиналния The Witcher. Играта се появи през 2007 година и не впечатли с графика, но за сметка на това геймплеят и сюжетът бяха достатъчно добри. Във втората част, дебютирала през 2011-та немалко механики бяха опростени, включително и бойната система, макар и визуалният елемент да бе значително подобрен.

Разбира се, при достатъчен интерес CD Projekt Red биха премислили. А и какво по-хубаво да видим една преработена трилогия The Witcher за PC, PS4 и Xbox One?

Иначе през май очакваме играта, която ще завърши нишката на Гералт, започнала през 2007 година. Макар и The Witcher 3: Wild Hunt да се посочва като края на трилогия, CD Projekt Red намекват, че едва ли това ще е последната игра с този персонаж.

Коментари
undefined
конзоладжия
09 март 2015
даже и 1 няма нужда от подобрение, а ако не се играят на разните му там кашони можем да си ги пуснем в ултра хд, 1вата част дори върви добре и със средна работа хардуер
Former Gaming Shithole avatar
Пабло Ескобар
09 март 2015
Защо пишеш глупости pseto?Ето една - А и какво по хубаво да видим триологията Witcher за пц.
Former Gaming Glory avatar
Former Gaming Glory
09 март 2015
Има и по приятелски начини да съобщиш за грешки.
Former Gaming Shithole avatar
Пабло Ескобар
09 март 2015
Знам че има, но pseto вече прекалява с грешките в неговите статии.Не е нормално в почти всяка статия да има правописни грешки или грешна информация.
pseto avatar
pseto
09 март 2015
Чак пък почти всяка статия. Но да, има разлика между градивна критика и обикновена заядливост.
Former Gaming Shithole avatar
Пабло Ескобар
09 март 2015
Ако исках да се заяждам с теб щях да го направя отдавна.
pseto avatar
pseto
09 март 2015
Имах предвид преработена трилогия с подобрена графика, което се подразбира от смисъла на новината. Но си прав, че е по-добре нещата да са изяснени - приложих лека корекция.

@PornFlakes - специално оригиналната игра ще ме изкефи да я видя ъпгрейдната визуално, като я помня от едно време не беше нещо особено. Двойката... си е окей. Пък и все пак 2007 година си беше... отдавна.

Tiger avatar
Tiger
09 март 2015
Аве пич @pseto през повечето време е "one man army"(нищо лично към @WhiteFang), така че я карай по-спокойно може някоя вена да пукнеш и мозъчен аневризъм да те тресне от много напрягане и напъване
Former Gaming Shithole avatar
Пабло Ескобар
09 март 2015
А ти внимавай какво пишеш за мен.
Tiger avatar
Tiger
09 март 2015
Това имах предвид, карай я по-спокойно, бързо се засягаш а даже и не съм те обидил, а и не съм искал да го правя. Последното нещо, което му трябва на този сайт, а и на мен е личностна война. Споко, дишай дълбоко и нека мир да има
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
09 март 2015
Изтрит коментар
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл