hategame logo
The Witcher 2 с обратна съвместимост за Xbox One
пуснато на 05 декември 2015 от pseto
the witcher 2 2
The Witcher 2 ще може да бъде изигран от собствениците на Xbox One, става ясно от официално съобщение на CD Projekt Red. Полското студио обаче обявява в Twitter, че все още е рано да се говори за дата на излизане.

Както знаем The Witcher 2 беше наличен за Xbox360 (но не и PlayStation 3). Така благодарение на обратната съвместимост, обявена по-рано през годината, заглавието ще може да бъде разцъкано и от всичко онези, които са се сдобили с Xbox One. Редно е да се упомене, че не говорим за някакви HD варианти и т.н. - играта ще изглежда по същия начин, по който и за PS3. Тоест не чак толкова впечатляващо визуално.

Тъй или инак ако някъде из дома ви прашасва диск с The Witcher 2 за Xbox360, а пък вие сте продали по-старата си конзола, то ще можете да го ползвате, за да преиграете отново ролевото заглавие на Xbox One. Когато CD Projekt Red свършат своята работа, естествено.

Другият вариант е да се сдобиетес играта за PC – в моментаможе да се намери за 3 евро в GOG.com.

Що се отнася до CD Projekt Red, напоследък нещата за студиото са розови. Тъкмо вчера сутринта The Witcher 3 спечели наградата за игра на годината от The Game Awards. Заедно с това поляците бяха обявени за най-доброто студио на 2015-та.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл